@Petrit Kola e mbane ne brez..nuk e zene lehteSipas ksaj logjike do na paketojne edhe Petrit Kolen?
Nuk ka kush te na vrasi me berthamore pastaj.
Kastrioti, tip kaqoli
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !@Petrit Kola e mbane ne brez..nuk e zene lehteSipas ksaj logjike do na paketojne edhe Petrit Kolen?
Nuk ka kush te na vrasi me berthamore pastaj.
PERANDORI eshte i MENCUR dhe BRUTAL.
Virtualisht me paketuan. Ma zhduken FB-n. Realisht edhe pse jan munduar shume, pa sukses.Vetem po e paketuan virtualisht Petron se sperben kercenim real publik
Perandor, i te tërave?Virtualisht me paketuan. Ma zhduken FB-n. Realisht edhe pse jan munduar shume, pa sukses.
PERANDOR Petro eshte i te terave.
Hap tiktok. Me duket platformë jo shume kontrolluar.Virtualisht me paketuan. Ma zhduken FB-n. Realisht edhe pse jan munduar shume, pa sukses.
PERANDOR Petro eshte i te terave.
Kam shkruar edhe per GEN te Odiseut. Une ARgonauti.Perandor, i te tërave?
Mos je valle Odisue ne ishullin e Eas e te ka bere magji Çirçja?
Per Kastriotin kishe gje Perandor?Kam shkruar edhe per GEN te Odiseut. Une ARgonauti.
Edhe kjo nje konspiracion i vogel nga ana jote.Une do thoja qe pertej konsipiracionit Kaci ka thene disa te verteta. Prandaj dhe e paketuan e cuan para kohe ne boten tjeter.
ju Semiku , mos jeni valla Samiu ?Edhe kjo nje konspiracion i vogel nga ana jote.
Po e detyrova te shkruante per Nexhmije Chuglinin. Mbuloi, nuk tregoi, shkrojti pa then gje, per te mos thene gje.Per Kastriotin kishe gje Perandor?