Heee riiii mo ma ve nsiklet teshiii mooo@Llaqi nishi sot per sot!![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
NĂ«se jâu shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. Jâu lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.
Regjistrohu !Heee riiii mo ma ve nsiklet teshiii mooo@Llaqi nishi sot per sot!![]()
Po s'fitove ti, do bojkotoj forumin!!Heee riiii mo ma ve nsiklet teshiii mooo![]()
Hahahahhaaha veja flakenPo s'fitove ti, do bojkotoj forumin!!
Do hap nje user te dyte, te votoj 2 herë, po mos spiunoni, esht sekret!Hahahahhaaha veja flaken![]()
Po mu ku mle apo ce do vl jam fmiMeqë më paskeni vënë dhe mua në listë... unë nuk i kushtoj rëndësi veshjes, e nuk pretendoj që vishem bukur, por vishem thjesht, çfarë të më zërë dora. Fotot që hedh tek tema e famshme e veshjeve, i hedh më shumë nga qejfi i fotove, jo i veshjeve.
Megjithatë po jap mendimin tim për të tjerët, si më duken mua...
Për syrin tim, femrat ndahen në dy grupe....
Në një grup janë disa anëtare si Magda, Rrelse, Jona, Alba, Antares, Belle, Caramele, Sia etj. veshjet e të cilave në përgjithësi janë sensuale.
Në një grup tjetër ka anëtare si Marya, Mia, Aurora etj. të cilat vishen më serioze.
Nga meshkujt do të veçoja Agollin, i cili mban gjithmonë veshje klasike dhe burrërore. Kurse për veshje më sportive dhe rinore, do të veçoja Tottin.
Edhe ti bën pjesë në grupin e parë, por thashë etj. për të mos përmendur shumë.Po mu ku mle apo ce do vl jam fmi![]()
Edhe ti bën pjesë në grupin e parë, por thashë etj. për të mos përmendur shumë.
Ose naj cuc ku e din tiNdonje simpatizant i fsheht tka votuView attachment 360057
Une te dukem serioze ne veshje?! Interesante. Kujtova se kisha lene pershtypje per jo dhe aq serioze.Meqë më paskeni vënë dhe mua në listë... unë nuk i kushtoj rëndësi veshjes, e nuk pretendoj që vishem bukur, por vishem thjesht, çfarë të më zërë dora. Fotot që hedh tek tema e famshme e veshjeve, i hedh më shumë nga qejfi i fotove, jo i veshjeve.
Megjithatë po jap mendimin tim për të tjerët, si më duken mua...
Për syrin tim, femrat ndahen në dy grupe....
Në një grup janë disa anëtare si Magda, Rrelse, Jona, Alba, Antares, Belle, Caramele, Sia etj. veshjet e të cilave në përgjithësi janë sensuale.
Në një grup tjetër ka anëtare si Marya, Mia, Aurora etj. të cilat vishen më serioze.
Nga meshkujt do të veçoja Agollin, i cili mban gjithmonë veshje klasike dhe burrërore. Kurse për veshje më sportive dhe rinore, do të veçoja Tottin.