Anemone
V.I.P
- Anëtar
- Sep 27, 2014
- Postime
- 48,626
- Pikët
- 113
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
NĂ«se jâu shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. Jâu lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.
Regjistrohu !Mduket se e trashe si shum muhabetinS'të ndjek dot Xhelo kur fut persona të tretë që nuk janë pjesë e bisedës. Tani, çfarë do nga unë? Do të them se çfarë mendoj për një njeri që të ka thënë se i kam shkruar në privat duke bërë donjuanin?
As e kam marrë mundimin ti flas atij njeriu. Unë mendoj se ka shumë keqkuptime mes meje dhe asaj. Jam përpjekur disa herë ti sqaroj por pa sukses. Edhe e di çfarë? As më intereson më ti sqaroj. Madje janë tema që i kisha harruar prej kohësh.
TĂ« duket tyMduket se e trashe si shum muhabetin
Une jam rehate,nuk lexoj kush me ke zihetKot nuk e hapa une. Shto dhe vapen e plotesohemi.![]()
ehhh, dikur ishte si shkop bejzbolli, ndersa tani si bananeKur ska rrëshqit me flamurin lart, sdo rrëshqasë tani me flamurin gjysëm shtizë.![]()
Lexoje prapTĂ« duket ty
Cila ta ka thy zemrën o Pjer?besnik-besnik , por ja qe ngaiher tjetra te bo per vete, ti bie mrena, mendon, dashuron, dhe ne fund zhgenjehesh, sheh se ajo nuk eshte ashtu siç ti e mendoje,
eehhh, plaku kur dashuron, eshte si vullkan, jep shpirtin,Cila ta ka thy zemrën o Pjer?
Hamshori madh paske qene mereehhh, plaku kur dashuron, eshte si vullkan, jep shpirtin,
do dhe 10 minuta,Shperndahuni se filloi ndeshja![]()
Mire o mire se qe ja kalo Etnes dukesh nga shkrimet, llav e gjall jeeehhh, plaku kur dashuron, eshte si vullkan, jep shpirtin,
Mire o mire se qe ja kalo Etnes dukesh nga shkrimet, llav e gjall je
po sna the kush ta thyu zemren?
Sa keq qe nuk e ndez i çik zjarrinUne vdiqa duke qeshur sonte![]()
Tâkam thene 100 here!!Kush eshte kjo?![]()
Tâkam thene 100 here!!
Mos pyet shume, se rrehesh shume.
Juno, kush eshte ajo qe paska dashur te te nxjerre syrin, se namin pune e madhe fort.![]()