Pjer Thomas
V.I.P
- Anëtar
- Dec 18, 2014
- Postime
- 21,999
- Pikët
- 113
ahhh, kjo eshte personale/prive biri im,Mire o mire se qe ja kalo Etnes dukesh nga shkrimet, llav e gjall je
po sna the kush ta thyu zemren?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
NĂ«se jâu shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. Jâu lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.
Regjistrohu !ahhh, kjo eshte personale/prive biri im,Mire o mire se qe ja kalo Etnes dukesh nga shkrimet, llav e gjall je
po sna the kush ta thyu zemren?
eee goce mos me boj per vete tani, se kam hallin e neshjes tani,Une patjeterkete pune di ta bej mire
![]()
Jo, doja qe Mia te mos ndihej keq.Ti do te genjehesh tani apo cfare?![]()
Une mora kokoshkat.Jo, doja qe Mia te mos ndihej keq.
Me mire ik atje te vendi qenit me 50⏠ke nga ato me ngjyre sa te dush.. biles gjen dhe me 30âŹ.besnik-besnik , por ja qe ngaiher tjetra te bo per vete, ti bie mrena, mendon, dashuron, dhe ne fund zhgenjehesh, sheh se ajo nuk eshte ashtu siç ti e mendoje,
Po kthehesh si njeri nshpi dhe me 100 infeksioneMe mire ik atje te vendi qenit me 50⏠ke nga ato me ngjyre sa te dush.. biles gjen dhe me 30âŹ.
Kthehsh ne shtepi si njeri pa qen nevoja te biesh me dashuri
Mbaji pritshmerite jo shume te larta dhe nuk zhgenjehesh.besnik-besnik , por ja qe ngaiher tjetra te bo per vete, ti bie mrena, mendon, dashuron, dhe ne fund zhgenjehesh, sheh se ajo nuk eshte ashtu siç ti e mendoje,
e di, kam zen men, megjithse dashuria ta humb menien, bohesh si femije, te komandon ndjenja, jo llogjika,Mbaji pritshmerite jo shume te larta dhe nuk zhgenjehesh.Nuk ka faj tjetra se ti bie ne dashuri me te . Po nuk qe reciproke mos e ushqe ndjenjen kot.
Condoms i japin falas ..Po kthehesh si njeri nshpi dhe me 100 infeksione
jo jo, me mire nigjoj @NotHere ketu, se sa te nigjoj ty,Condoms i japin falas ..
Pastaj nuk bie infeksioni te pjerri jo
Flm flm
Ai me siguri ja ka dhene Xhines, por ti bej tenden.Prit se po e provokoj a do m'votoj![]()
Mundohemi kot ne, se lsho Xhina kurorenAi me siguri ja ka dhene Xhines, por ti bej tenden.![]()
E ke fajin vet ti. I largon fansat.Mundohemi kot ne, se lsho Xhina kuroren![]()