• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Anti-Trumpistat te futen ketu

Une besoj se jane te gjithe ne te njejten ane, pastaj ka keq e ka me mire, ku ne pjesen "me mire" besoj futet Trump, veç per faktin qe mbeshtet familjen, ose te pakten keshtu me duket mua.
Une do shtroja nje pyetje qe mbase e zgjeron pak horizontin e temes e nuk perqendrohet veç te vrejtjet mbi personin..
Me gjeni nje lider, mbret, Perandor e deri te Perendite e kohëve te hershme, qe njerezimi e cileson ashtu si disa mendojne se duhet te jete nje udheheqës, pra "perfekt", ka ndonje? Une mundem te bej nje liste te pafundte qe provon se kishte, e ka dhe me keq se Trump!

Kerkoj ndjese qe futem tek ky grupim pasi kam 4ciperisht i kundert me kete grupim qe ju perfaqsoni por do te shtoja dicka nese e shikoni te arsyeshme:

A mundeni sejcili prej jush qe jeni kundra Trump te dhpjegoni me dy ose me shume fjali arsyen se perse jeni te tille. ?????????????

Ju falenderoj me shum perzemersi dhe mirenjohje ne advance.

Xhina aman te keqen vetem kete llumin mos na i posto, presidenti me mashtrus qe ka patur usa. Nuk beri asgje per ne, thesht shkatroj kete vend. Tipik kulak
Une do zgjidhia kete ne cdo sekond Mandi, se sic mendon ti per te une mendoj per Trumpin, qe eshte llumi i Amerikes

Une besoj se jane te gjithe ne te njejten ane, pastaj ka keq e ka me mire, ku ne pjesen "me mire" besoj futet Trump, veç per faktin qe mbeshtet familjen, ose te pakten keshtu me duket mua.
Une do shtroja nje pyetje qe mbase e zgjeron pak horizontin e temes e nuk perqendrohet veç te vrejtjet mbi personin..
Me gjeni nje lider, mbret, Perandor e deri te Perendite e kohëve te hershme, qe njerezimi e cileson ashtu si disa mendojne se duhet te jete nje udheheqës, pra "perfekt", ka ndonje? Une mundem te bej nje liste te pafundte qe provon se kishte, e ka dhe me keq se Trump!
Deri tani Trumpi i ploteson gjithe kriteriat si presidenti me i keq i Amerikes. Me keq se ai do thoja jan presidentet jasht Amerikes.

Last edited:
@Xhina ti je?

Thon se shenjat e para t hyrjes n mosh t mesme drejt plakjes jan kur nis e debato me zell sh shpesh per politike, edhe sheh mbi nje here lajmet

Sdi sa vertet esht, llafe jan mbase😄

Kerkoj ndjese qe futem tek ky grupim pasi kam 4ciperisht i kundert me kete grupim qe ju perfaqsoni por do te shtoja dicka nese e shikoni te arsyeshme:

A mundeni sejcili prej jush qe jeni kundra Trump te dhpjegoni me dy ose me shume fjali arsyen se perse jeni te tille. ?????????????

Besoj se videot jan shpjeguese mjaft, por nejse

Numer nje: Eshte narcisist, dhe kerkon te ndaj popullin amerikan ne dy grupe "ata qe e duan jan njerzit e mire, ata qe se duan thot se i urren dhe kerkon te denohen me rend.

Numer 2: Krijon kaos dhe me shume probleme qe sduhet te hasim.

Numer 3: (sado duhet te jet numer nje) Eshte injorant. Ama qe eshte manipulues i perkryher dhe di si ti mbushi mendjen shumicen e klases te pa edukuar te amerikes, per kete duhet ti dhen doren

Numer 4: eshte ginjeshtar, ka 9 muaj ne shtepin e bardh dhe si ka permisuar ekonomin? Cmimet po rriten me shume dhe fokusimi i tij eshte te deportoj emigrantet qe kan kontribuar ne suksesin e ekonomis Amerikane.

Numer 5: shumica e presidentve neper bote nuk e durojn dote, nuk po krijon aleata por armiqesi neper bote

Epo sa mbusha 60 Tomi, ama akoma ndihem ne kokren e rinis.
Edhe 100 je 60 vjecarja me n form qe kam pa/njohur

Ashtu u ndjefsh perhere edhe mirutakofshim neper tema t tjera meqense nuk jam anti ose pro Trump

Ama nje koment po e le per hir t temes

E zem se Trump (qe sipas meje nuk esht) e keqja me e madhe e amerikes

Kto t majtet qe humben n menyre spektakolare ca jan?

Po populli amerikan I majt i djatht edhe pa parti qe e votoj masivisht esht kaq pa mend?

Une Colo jam pro Trump, por ne t'njejten kohe dhe kunder, per disa arsye...

Kunder :

1. Sepse e shoh te kapur dhe te komanduar nga çifutet, nuk ka këllqe ti kundershtoje per asgje.
2. Shoh nje lloj inferioriteti ne mardheniet me Rusine (me sakte me Putin), shpesh her i mashtruar, por qe serish tenton ti bie ne sy me gjeste dhe komente qe per mua vetem i ulin pike si President.
3. Po lufton ekonomikisht me tarifa aleatet me t'ngushte (Europen), dhe kjo vetem sa i perkeqson gjerat akoma me shumë duke e perçare si aleance, nderkohe qe duhet t'ishte e kunderta.

Pro:

1. Po lufton libtarted qe jane gangrena e Amerikes.
2. Po lufton axhendat e LGBTQ+
3. Po mundohet te vedose rend dhe ligj ne qytete te kapura nga krimi.
4. Po spastron administraten e korruptuar, dhe po zhduk kto fondacionet qe merrnin miliona nga taksapaguesit amerikan..etj

Por, nese nuk shkeputet nga influenca e Izraelit do kete probleme te ndertoje kredibilitet tek elektorati i tij. Kaq per momentin 😁

Last edited:
Edhe 100 je 60 vjecarja me n form qe kam pa/njohur

Ashtu u ndjefsh perhere edhe mirutakofshim neper tema t tjera meqense nuk jam anti ose pro Trump

Ama nje koment po e le per hir t temes

E zem se Trump (qe sipas meje nuk esht) e keqja me e madhe e amerikes

Kto t majtet qe humben n menyre spektakolare ca jan?

Po populli amerikan I majt i djatht edhe pa parti qe e votoj masivisht esht kaq pa mend?

Nuk thash qe te gjithe jan pa mend, por dhe vet presidenti ka then (ka video nese do ta verifikosh) qe te pa edukuarit e duan shume.

E dyta, u mirekuptoj disa njerez qe nuk dinin ndryshe dhe votuan per nje ekonomi me te mire, e yada yada. Ama e di ti sa jan penduar qe e votuan?

Ja nje ilustrim

Une Colo jam pro Trump, por ne t'njejten kohe dhe kunder, per disa arsye...

Kunder :

1. Sepse e shoh te kapur dhe te komanduar nga çifutet, nuk ka këllqe ti kundershtoje per asgje.
2. Shoh nje lloj inferioriteti ne mardheniet me Rusine (me sakte me Putin), shpesh her i mashtruar, por qe serish tenton ti bie ne sy me gjeste dhe komente qe per mua vetem i ulin pike si President.
3. Po lufton ekonomikisht me tarifa aleatet me t'ngushte (Europen), dhe kjo vetem sa i perkeqson gjerat akoma me shumë duke e perçare si aleance, nderkohe qe duhet t'ishte e kunderta.

Pro:

1. Po lufton libtarted qe jane gangrena e Amerikes.
2. Po lufton agjendat e LGBTQ+
3. Po mundohet te vedose rend dhe ligj ne qytete te kapura nga krimi.
4. Po spastron administraten e korruptuar, dhe po zhduk kto fondacionet qe merrnin miliona nga taksapaguesit amerikan..etj

Por, nese nuk shkeputet nga influenca e Izraelit do kete probleme te ndertoje kredibilitet tek elektorati i tij. Kaq per momentin 😁
Ndaj me ju shumicen a atyre qe keni shprehur.

Ne pyetjen qe u bera te gjithe atyre qe jane ose mendojne se ky president nuk e meriton si postin por edhe voten e dhene, qe te kuptojme me mire dhe me fakte prej bashke-forumsave se si ata e shikojne bazuar mbi obzervimin dhe kendin e tyre te perceptimit.

Back