• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Apet NDIHME......

Ne fakt ate dua te kuptoj,

Nji miku im do te blej bileta ndeshjesh futbolli, elekronikisht, qe shitem aty, por ka frike se mos ka hile, dhe ikin pate kot.
Nuk i kisha preferuar mikut që ti blej elektronikish apo "online" ...ka mundësi të mos ket problem por edhe po. 50/50 shanset janë.

Nuk i kisha preferuar mikut që ti blej elektronikish apo "online" ...ka mundësi të mos ket problem por edhe po. 50/50 shanset janë.

Drejt edhe une ate i thashe.

Jane ca site online qe jane te sigurta por qe jane sh te shtrenjta.

Aty bleme vjet biletat per evropianin.

Por i kane cmimet sikur me ble 5-8 bileta normale,

Drejt edhe une ate i thashe.

Jane ca site online qe jane te sigurta por qe jane sh te shtrenjta.

Aty bleme vjet biletat per evropianin.

Por i kane cmimet sikur me ble 5-8 bileta normale,
Kjo faqe online është shumë e përdorur për shitblerje. Dhe për këtë arsye edhe përdoret shumë poashtu edhe nga përsona apo grupe kriminale për të mashtruar e vjedh përdoruesit e kësaj faqe...

🙋🏻‍♂️ kush më rekomandon një dyqan në TIA që monton dhe ka dritare pasqyrë ( ose të errta ) që nuk të shohin nga jashtë brend .

Që janë korrekt apo që keni dëgjuar që punojnë mirë - flm .

Ku mund ta vrej te KANALin pa leke.

FAZITI...UNE e VRESHA...
dhelpren=LIVE,ky PISANJOSI me kte LLAFAZANEN te cajne DARET.
komb PLEHRASH.

TENKJU.

Kam nje problem per ne varreza(NUK beje shaka me FATKEQESI).
Kush do te me ndihmoje,apo te pyesi se per cfar behet fjale,te me kontaktoje ne PRIVAT.
KAQ.

Kam nje problem per ne varreza(NUK beje shaka me FATKEQESI).
Kush do te me ndihmoje,apo te pyesi se per cfar behet fjale,te me kontaktoje ne PRIVAT.
KAQ.
O Beno.
Ka NJEREZ ky forumi dhe e FALENDEROJME,sepse e BONI=PA interes.
Po ja u shkruj kush eshte ose = @par

TANI kom ner men kte...

Cfar menojne mjeshtrat?

FLM ne perparesi.

O Beno.
Ka NJEREZ ky forumi dhe e FALENDEROJME,sepse e BONI=PA interes.
Po ja u shkruj kush eshte ose = @par

TANI kom ner men kte...

Cfar menojne mjeshtrat?

FLM ne perparesi.
Ta gezosh Ben!
Nuk jam shumë info, kam nje telefon qe ma kane dhene puna Samsung a53
Me pare kam patur nje Samsung j7 qe ishte skandaloz, dy here I bera ekran me nga 100 euro sepse demtohej fare lehte

Last edited:
Kqyr kqyr....

View attachment 330102

Po ky mixha qeter,qfar bote????
Ca boshin mer?

Sipas gojeve te liga.....

As alleged,P.C and R.S conspired to assist CJNG, one of the most notorious Mexican cartels that is responsible for countless deaths through violence and drug trafficking in the United States and Mexico, said U.S. Attorney Jay Clayton.

KSHU ne puna DEA-s ne TIRON.

@TOTTI

Se ti me duket se je ne Rome,

Sa mund te shkoj si kohe dhe si pagese nji taksi nga ciampino ne fiumicino, ose anasjelltas?

@TOTTI

Sa mund te shkoj si kohe dhe si pagese nji taksi nga ciampino ne fiumicino, ose anasjelltas?
Jetoj ne Copenhagen dogo, me Romen jam tifoz 😅

Pooor jo taxi, ke transportin publik shume efektiv ne Rome

Ke ban line (treni qytetit), metro, autobus, tramvaj. Dhe pre abone ditore qe mund ta perdoresh tek te gjitha kto me lart. Jo vetem qe kursen leke, por fiton dhe kohe.

Jetoj ne Copenhagen dogo, me Romen jam tifoz 😅

Pooor jo taxi, ke transportin publik shume efektiv ne Rome

Ke ban line (treni qytetit), metro, autobus, tramvaj. Dhe pre abone ditore qe mund ta perdoresh tek te gjitha kto me lart. Jo vetem qe kursen leke, por fiton dhe kohe.

Rrofsh shoku,

Por ashtu mund te shkosh per 1 ore e gjys deri 2 ore e gjysem.

Puna eshte dicka te shpejte nga njeri aeroport ne tjetrin

@TOTTI

Mendova qe do levizesh per turizem ne gjith qytetin. Me taxi apo makine me qera behet me shpejte, vetem sigurohu qe mos te bej manovra taksisti qe mos ti bjer rruges me te gjate. Mbaji kto lokacionet qe po te dergoj une qe te orientohesh pak a shume.

IMG_4537.png
IMG_4536.png

Rrofsh shoku faleminderit,..:)
Doga
Na thuaj si veprohet!?
Kam një udhëtim familjarë dy ditorë, e më mirë më duhet të marr taksi (akoma nuk kam rezervuar, por kur të bëj check in mendoj ta rezervoj), por ndoshta më duhet hapësirat e parkimit përreth qendrës, dhe këta taksitë që i rezervon nga wizz air ku i gjejmë.
Se mirë po rezervojmë taksi që këtej, por mos ngelim nëpër aeroport duke kërkuar.
E di se Roma nuk vizitohet për pak orë, por mundësitë janë të kufizuara.

Back