• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Atdheu ynë nuk është resort!

Markus

V.I.P
Anëtar
Nov 9, 2024
Postime
5,395
Pikët
113

A është ky përmirësim që po na shitet: një e ardhme ku Shqipëria bëhet një vend i këndshëm ku të pasurit e botës vijnë të kalojnë mirë apo edhe të pleqerojnë, ndërsa bijtë dhe bijat tona nxjerrin bukën e gojës si shërbëtorë të tyre? Unë nuk dua që ambicia e kombit tim të mbarojë tek të qenit një popull shërbëtorësh për vizitorët e huaj. Ne nuk jemi as azil pleqësh dhe as një spa me flamur, por një komb me mijëra vjet histori pas shpine.

A është ky përmirësim që po na shitet: një e ardhme ku Shqipëria bëhet një vend i këndshëm ku të pasurit e botës vijnë të kalojnë mirë apo edhe të pleqerojnë, ndërsa bijtë dhe bijat tona nxjerrin bukën e gojës si shërbëtorë të tyre? Unë nuk dua që ambicia e kombit tim të mbarojë tek të qenit një popull shërbëtorësh për vizitorët e huaj. Ne nuk jemi as azil pleqësh dhe as një spa me flamur, por një komb me mijëra vjet histori pas shpine.

Kshu mendojne Salihu me lpires, bashke me Xonin e Bades me skllevrit e tij

Ah i mjeri Atdhe … per ju !

Kur Berati ka qene Qytet , Londra ka qene Fshat ' !!!

ps ; I vetmi postulat qe me kujton rrenjet e Atdheut tim.

Back