Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Gjithmone e kam ditur , ziheshin e griheshin ne parlament e ketej hanin e pinin me nje tavoline.
Ketyre i ka dal me kohe era, por populli ka qen ne gjume, por me mire vone se kurri doli era ketij![]()
E paske kuptuar vonePrandaj nuk duhen besuar këta gazetarët që flasin në TV. Të gjithë janë të korruptuar këta. Me Blendra, e me Ylla Rakipaj.
Nuk e përjashtoj si argument bashkëpunimit në vjedhje.
Pjer ti sbesoj te kesh problem me prona. Te maresh pronen tende atje do dekada, ose smund ta maresh dhe fare.nga biseda qe solli @Mandi nuk mu duk noi gjo komprometuese, thjesht bisede miqsh, nuk njof asnje nga ata personalisht, mirpo sikur nuk pashe per aq, noi gje qe i takon penalitetit,
duhen hetime te metejshme, qe te dali e verteta ne pah,