Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Automobilizmi: Makinat e viteve te fundit

Jalla jalla çkanë bërë 2024 po më duket e vjetër beba ime e 2023☹️🥹IMG_6418.jpeg
IMG_6417.jpeg

IMG_6377.jpeg

Unë i kam provuar të katërta këto, por më shumë më ka shijuar ai i pari, Golf I.

Golf I ishte me naftë dhe marshe manualë. Unë isha nja 18 vjeç atëherë, kur e mora për një xhiro rreth qytetit. M'u duk një makinë e mirë, e vogël, e thjeshtë dhe shumë e manovrueshme.

Ky i fundit Golf IV që provova para 1 viti e gjysmë, ishte me benzinë dhe automatik, por nuk di pse s'më shijoi shumë. Më dukej si PlayStation.

✋?
???‍♂️??
Suedi Stokolm

Nuk jam i sigurt nëse kjo video është e vërtetë, por me veprime të tilla në trafik, jo vetëm që ta heqin patentën përgjithmonë, por të futin dhe në burg.
Edhe nëse 1 makinë policie nuk e ndjek dot, e ndjekin me helikopter dhe e bllokojnë me makina të tjera, nuk shpëtojnë dot.

VW jane pothuajse njesoj te gjitha makinat, por pershtypjen me te mire e kam per Golf3 Gti me te cilin nuk e kam ngare ne vitet kur prodhohej se isha nen moshe, por qe nga 2002-3 qe e kam provuar me pelqeu shume. Ka qene nje version gti me duket, dhe ishte shume i shpjete.
Per makina te tjera ne fillimet e mia mbaj mend Lancia Thema qe ka qene monster e kushtonte dy leke ne 2000/2004 por dhe Alfa 164 3.0 v6 😍
Nuk bëjne me si ato makina!!

VW jane pothuajse njesoj te gjitha makinat, por pershtypjen me te mire e kam per Golf3 Gti me te cilin nuk e kam ngare ne vitet kur prodhohej se isha nen moshe, por qe nga 2002-3 qe e kam provuar me pelqeu shume. Ka qene nje version gti me duket, dhe ishte shume i shpjete.
Per makina te tjera ne fillimet e mia mbaj mend Lancia Thema qe ka qene monster e kushtonte dy leke ne 2000/2004 por dhe Alfa 164 3.0 v6 😍
Alfa eshte nga makinat me te shpejta
Edhe Lancia Thema eshte me motorr 2500 cc

Alfa eshte nga makinat me te shpejta
Edhe Lancia Thema eshte me motorr 2500 cc
Ka disa versione qe kam ngare ate kohe, versionin 2.0 benzine, 2.5 nafte por ka qene dhe nje 3.0 Lancia Ferrari, ajo ka qene monster fare.

Atëherë Golf 1 nuk ke provuar.
Babai im kishte një Alfa dhe ajo ka qenë vetura e parë që kam ngarë, por makinat gjermane më pëlqenin më shumë se ato italiane.
Kam provuar edhe Mercedes 2400 të atyre viteve, ishin makina të rënda e shumë të rehatshme, por ishin për rrugë të gjata, jo për qytet.
Për në qytet janë Golfet, makina të vogla e të manovrueshme.

Atëherë Golf 1 nuk ke provuar.
Babai im kishte një Alfa dhe ajo ka qenë vetura e parë që kam ngarë, por makinat gjermane më pëlqenin më shumë se ato italiane.
Kam provuar edhe Mercedes 2400 të atyre viteve, ishin makina të rënda e shumë të reahtshme, por ishin për rrugë të gjata, jo për qytet.
Për në qytet janë Golfet, makina të vogla e të manovrueshme.
Golf 1 se kam provuar Trint, por Golf2 ka qene nje version sport dhe nje shok imi italian me tregonte per te qe ishte monster, por se kam provuar as ate.

Golf 1 se kam provuar Trint, por Golf2 ka qene nje version sport dhe nje shok imi italian me tregonte per te qe ishte monster, por se kam provuar as ate.
Atëherë unë ngisja vetëm Alfën, mirëpo një ditë erdhi një kushëri nga një qytet tjetër me këtë Golfin 1 dhe ia mora për ta provuar. Aty e kuptova ndryshimin. Golfi m'u duk shumë më i mirë dhe i manovrueshëm. Ajo leva e vogël e marshit ishte shumë e saktë dhe e lehtë për t'u përdorur. Në kthesa dukej më e sigurt. Thuhet se golfet kanë një teknologji të tillë që nuk përmbysen nëpër kthesa, janë si morra të vegjël dhe ngjiten me rrugën.

Back