• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Banuesit ne Gjermani.

Po nuk po e thonë publikisht akoma identitetin e autorit(ngasësit të makinës)...Hetimet vazhdojnë..
Shkolla...
Cajupi ne===

Nemacka.

Prinderit jane te shokuar.

-mendon- hmmmmmm...

Shiko qenin(KLYSHIN) si reagon,ke njohur dhe te zotin (prindin....1 ose dy=SHTESA e IME).

Sipas gjermonve.

ENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

Shkolla...
Cajupi ne===

Nemacka.

Prinderit jane te shokuar.

-mendon- hmmmmmm...

Shiko qenin(KLYSHIN) si reagon,ke njohur dhe te zotin (prindin....1 ose dy=SHTESA e IME).

Sipas gjermonve.

ENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
Mirëmëngjesi Beni,
Ky fenomen i sulmeve e i therjeve me thikë apo edhd me armë tjera t'mprehta t'ftohta m(por edhe të nxehta) vdekjeprurëse. është bërë pothuajse "normalitet" këtu.
Ndërsa arsyeja, shkaku apo motivi i vërtet po minimizohet ose heshtët fare nga politika..sepse, përndryshe po duhet të hidhet poshtë teza për afdesitët "ekstremistë"...( një nga shumë arsyet e tjera).

Mirëmëngjesi Beni,
Ky fenomen i sulmeve e i therjeve me thikë apo edhd me armë tjera t'mprehta t'ftohta m(por edhe të nxehta) vdekjeprurëse. është bërë pothuajse "normalitet" këtu.
Ndërsa arsyeja, shkaku apo motivi i vërtet po minimizohet ose heshtët fare nga politika..sepse, përndryshe po duhet të hidhet poshtë teza për afdesitët "ekstremistë"...( një nga shumë arsyet e tjera).
Mirembrema Sami.

Sipas deklaratës së një shoqeje të klasës,13-vjeçari e kishte njoftuar krimin.
Thuhet....ai kishte thënë se....
donte të godiste dikë me thikë sot(kshu kot apo kur i nrefet).
Megjithatë,shoqja nuk e mori seriozisht sepse djali kishte thënë diçka të tillë edhe më përpara.
APET thuhet se.....
13-vjeçari e ka zgjedhur viktimën rastësisht.

Cfar te shkruj une TANI?

antari @drague eshte i lumtur qe banon ne gjermani.
por edhe po te ishte ne shqiperi do punonte Drejtor shkolle , dhe tani qe ishin zgjexhjet mund te kapte ndonje leke nga Patronazhistet e kuq🤣🤣😛

Ladi NUK eshte nxites lufte,ndersa per kaubojsit nuk jam dhe aq i sigurte.

RIP.

und

TSCHYSS an forumLESHAVE.

Ju te "Aman aman Gjermani" kujdesi moj hani naj thike cepave keto dite 😄

QUHESHIN......

BURRA=SHTETI.

TANI KE....
SUMELEPIMA dhe HURE.

AproPO....ka qene mik i....
Bushit ka Bolena,
dhe....
judes Kissinger(n.q-se nuk e dishit) te forumit.

Ta mylli njoni....

TSCHYSS.

Ruset si puna e putinit jane drakuliste dhe shtaze!
Mund te kete ndonje kandidat te ketille edhe ketu ne forum ... e di vete ai, ajo, ata, ato ... :p

Back