Bradland
V.I.P
- Anëtar
- Apr 25, 2024
- Postime
- 35,207
- Pikët
- 113
Po nuk diskutohet ai muhabet , 1 milion makina e gjeten hajdutet me vjedh Autobuzin me ShqiptareShqiptar kanë qenë 100%
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po nuk diskutohet ai muhabet , 1 milion makina e gjeten hajdutet me vjedh Autobuzin me ShqiptareShqiptar kanë qenë 100%
I kanë marrë edhe dokumentetPo nuk diskutohet ai muhabet , 1 milion makina e gjeten hajdutet me vjedh Autobuzin me Shqiptare![]()
Po normal , sa me shume te vonoje identifikimi aq me shume kohe fitojne te humbin gjurmet , po aty brenda ka qene bashkpuntori i hajduteve e sigurte.I kanë marrë edhe dokumentet
Ncuq.Shqiptar kanë qenë 100%
Ku ësh kjo te lagje dragues?
Welcome in Arapia
Është kryeqytetas.Ku ësh kjo te lagje dragues?
Malli cilësi e dobët çmimi në fririfiu
Malli cilësi e dobët çmimi në fririfiu
Pse aty e prish pensionin ti..plak imoral!Malli cilësi e dobët çmimi në fririfiu
Kemi 25% uljePse aty e prish pensionin ti..plak imoral!
Po normale ka shtet aty.Kemi 25% uljeedhe të papunët kanë ulje
![]()
Ishte pa shaka.Po normale ka shtet aty.
Epo e ka menu ajo,burri do ta ketë një ves,më mirë këtë se sa alkolin apo bixhozin.Ishte pa shaka.
Njit me zyrën ka qenë nji bordello e mthote nruja...bokan ulje burrë![]()
Epo e ka menu ajo,burri do ta ketë një ves,më mirë këtë se sa alkolin apo bixhozin.