Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Merre me men tju bojn....kameran e fshehte flamurtareve ne forum,del shifra=99% te.....divorcuar,ene masanej...
https://www.youtube.com/watch?v=SeXSXDjFuvM
Hajde tungi,prica FSHATari i vendeve te uleta.
Shnet....-pacim-

pdhus ti thoshte leck mich am ... nga para e nga pas 
Videon e bejne, per te te marre paret mbrapsh. mer...lol
E cojne te finaca e ambasades dhe rimbursohne shpenzimet...
Vetem njeri s'arriti te merrte rimbursimin e dhalles te Lures,..
Jo i thane ajrani, so bio luras. Shko ne p.s.![]()
``Msn``Po vërtetohen komentet e mija për ambasadorucë që përdorin postet e tyre për favore seksuale.
Jo më kot e bleu Doshi ndërtesën në hyrje të ambasadave ( sot është nga hotelet më fitimprurëse ) dhe ta kthej në "çadër " për llokmat e pushtave të huaj.
Jo se i ka hije Metës për pozicionin që ka të merret me video të tilla, por më së paku duhej të kishin rrjedhur me kohë por mbahen për shantazhe.
Përdorin minorene madje, si Don Lu.
Po kur ambasadori, sipas ksaj fjalise se fundit, ben kto gjera, ne troje?
Athere ruset, kinezet dhe iranianet, hedhin valle, ne goje te ujkit...-boh-
Per gishtin ne publik, ku ka pleq e kalamaj, mire i ben ndeshkimi cdo ambasadori.
Megjithate, per pallimin e femrave qe ka "fuqizuar" Rama nuk duhet te kete ndeshkim. Ne Shqiperi meshkujt largohen masivisht dhe femrat ose me te huaj do shkojne ose me burra te martuar. I vetmi rast ku ndalohet seksi eshte kur dikush perdor postin apo lekun, por perderisa femra ne fjale paska qene "e fuqizuar" nga Rilindja, nuk shikoj asnje te keqe perse vendosi te pallohet me nje ambasador.
Me ne fund edhe Like florirrrri po behet paaak sa bur......
Ja qe jo te gjithe i kane qef citjanet......
Ai mamafakeri homoja Borqardi e meriton ti hedhesh kokes nja 5 qillo bajga....pusht jurropi.
Ti mendon që nuk ka përdorur postin / lekun për favore!?
Agjensitë jo qeveritare nga ku promovohen "bibat" drejt posteve shtetërore duhet të kalosh nga këta surretërit për tu ngritur në detyrë apo edhe punësuar.
Mos harro ish ambasadorin amerikan që mbeti në Lurë nga përdorimi i viagrës dhe që vetë shteti amerikanë e injoroj por Majko Bamirësi e dërgoj kufomën në Shba ( lexo shkrimin e K. Myftarajt).
Përdorimi i postit për favore seksuale në Shqipëri është model "zhvillimi" dhe jo ndërgjegjësimi.
Per gishtin ne publik, ku ka pleq e kalamaj, mire i ben ndeshkimi cdo ambasadori.
Megjithate, per pallimin e femrave qe ka "fuqizuar" Rama nuk duhet te kete ndeshkim. Ne Shqiperi meshkujt largohen masivisht dhe femrat ose me te huaj do shkojne ose me burra te martuar. I vetmi rast ku ndalohet seksi eshte kur dikush perdor postin apo lekun, por perderisa femra ne fjale paska qene "e fuqizuar" nga Rilindja, nuk shikoj asnje te keqe perse vendosi te pallohet me nje ambasador.
Sa i parashikueshem qe je o Erdhi Dimri. Mos kushedi te mbushet mendja te n'a vish nga behari per freskollek!
Adea