Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Efekti,Uflla.Po ti c pate o jet
Ke tregu çamKu e bleve?![]()
Sa lek e bleve?Gjëja me e shtrenjte qe kam blere ne jete esht nje burre. Ai me ka kushtuar qetesine time, kohen time dhe krenarine time.
Uflla dil nga sheqoGjëja me e shtrenjte qe kam blere ne jete esht nje burre. Ai me ka kushtuar qetesine time, kohen time dhe krenarine time.
Nuk ka gjeNuk e kuptoj temen!
Nuk esht teme per tu kuptuar.Nuk e kuptoj temen!
Ok Faleminderit!Nuk ka gje
Komento ca te duash!
E kuptoj pak metaforen por titulli me duk interesant goxha por nuk po dija si te jepja nje mendim timin.Me ndihmoj MagdaNuk esht teme per tu kuptuar.
Esht wisdom of the day![]()
Futu ne Shein, ke plot.A ka naj gru me ble por me te drejte kthimi ?![]()
Te semafori.A ka naj gru me ble por me te drejte kthimi ?![]()
Ose nje xhiro ne Amsterdam, te blej ndonje trans andejTe semafori.![]()
E gjete me me cmim shumice apo ishte okazion me oferte ?Gjëja me e shtrenjte qe kam blere ne jete esht nje burre. Ai me ka kushtuar qetesine time, kohen time dhe krenarine time.
M'prishi mendjen kopertinaE gjete me me cmim shumice apo ishte okazion me oferte ?