• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Bojkot.

Krimbi nr 2 kishte bere nje status me nje fjalor banal qe ishte kundra protestes!
Pse te mos jete? I ati Baci, ka hapur kafene/pasticeri ketu e 20 vite si kane dashur!
Se i njoh dhe si familje , jane shume te ndyre 🤮
" Pa idin e pa iman " thonin t'moçmit
Të moshuarit diçka të mësonin, derës së këtyre të mos i'u afroheshim.
As për krushq, e as për miq
Se të tillët janë shumë të flliq

" Pa idin e pa iman " thonin t'moçmit
Të moshuarit diçka të mësonin, derës së këtyre të mos i'u afroheshim.
As për krushq, e as për miq
Se të tillët janë shumë të flliq
Pikes i ke rene!

• Hugs
Reactions: par
Ashtu ishte edhe Musine Kokalari? Bashkfajtor dhe bashkvuajtes. ;)
Thirri re mendjes se je burr i vjeter ca flet budalliqe.
Na ben sikur je tarzani te ishulli kerkundit ti edhe po na hap syt , nderkoh shkon si me i bukri tu prit rradhen n market me ble vezet 🤣
Na paske dal jasht sistemit ti

Thirri re mendjes se je burr i vjeter ca flet budalliqe.
Na ben sikur je tarzani te ishulli kerkundit ti edhe po na hap syt , nderkoh shkon si me i bukri tu prit rradhen n market me ble vezet 🤣
Na paske dal jasht sistemit ti
Edhe eshtrat e Fishtes ishin brenda sistemit edhe Mitrush Kuteli edhe Lasgush Poradeci edhe poeti nga Kuksi qe e vari baba i Edvin Rames.

• Haha
Reactions: D0n
Personalisht automatikisht. E shemtuara, banalja nuk me terheqin, me acarojn.
Shif edhe disa tema qe kam hapur.
Me pas shife temat e neveritshme, te shemtuara ne forum me super popullaritet. Dhe supozohet se forumoret jan ajka e shqiptareve.
Bukuria eshte debuar. Bukurin per te cilen greket rembyen armet.
Bote e shemtuar qe duhet shkatruar.

View attachment 356745
ku e gjete foton e Konteshesh se Shen Peterburgut , Miss @engel ti more qe e publikon keshtu , qesim..🦊

View attachment 356742

Meqe u bene me shume se 2 jave protestash kunder qeverise Rama, dhe shitjes se vendit tone dhe une s'kam pare pothuajse asnje "vip" te mbaje anen e protestuesve, desha tu pyes; A duhen bojkotuar, injoruar, bllokuar, unfollow, etj etj ne te gjitha platformat dixhitale keta krimba qe pastrojne leket e krimit e te qeveritareve?
Diskutim te mbare.
Mendoj se je gabim.
Edhe unë nuk e dua greqine por këngët greke, feta greke,plazhet greke me pëlqejnë.
Pax....ne na komandon 1% e popullsisë,e cila perdor 10% te popullsisë per te mbajtur ne gjumë 85% te popullsisë.

Po edhe Kucedra qe preu ujin e fshatit
ku e gjete foton e Konteshesh se Shen Peterburgut , Miss @engel ti more qe e publikon keshtu , qesim..🦊

@Pax-Deorum
Konstatoj se ne shume shqiptar aktiviteti mendor i acaron. Sa ja provokon venien ne pune te trurit, te sulmojn egersisht.
Bokot? Pa tjeter bojtkot? Vetem per arsye te protestes apo si klutur e neveristhme e shemtuar ku deri me ato protestues kan gjetur veten dhe lumturin ne ta?

@Pax-Deorum
Konstatoj se ne shume shqiptar aktiviteti mendor i acaron. Sa ja provokon venien ne pune te trurit, te sulmojn egersisht.
Bokot? Pa tjeter bojtkot? Vetem per arsye te protestes apo si klutur e neveristhme e shemtuar ku deri me ato protestues kan gjetur veten dhe lumturin ne ta?
Burrash te gjeta 🤣

Mendoj se je gabim.
Edhe unë nuk e dua greqine por këngët greke, feta greke,plazhet greke me pëlqejnë.
Pax....ne na komandon 1% e popullsisë,e cila perdor 10% te popullsisë per te mbajtur ne gjumë 85% te popullsisë.
Mendoj se kush terhiqet nga shemtira dhe banalitetet dhe gjerat kote duhet pushkatuar.
Si ka mundesi qe kjo lloj shemtire, neverie, banaliteti te ket kaq popullaritet?

1781693990810.png

@Pax-Deorum
hesht. pusho. mos fol. jezit.
gjykata e supremit shteteror do te thote nje dite.

akuzohesh per trill dhe zhgenjim..🦊😇

Mendoj se je gabim.
po 4 % ku shkojne ?

• Haha
Reactions: 3d1
Back