Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Bojkot.

Jane te zene me koncerte verore, shum pune, s'jane si une e ti qe jena papunsa e dalim protestave 🙄

View attachment 356742

Meqe u bene me shume se 2 jave protestash kunder qeverise Rama, dhe shitjes se vendit tone dhe une s'kam pare pothuajse asnje "vip" te mbaje anen e protestuesve, desha tu pyes; A duhen bojkotuar, injoruar, bllokuar, unfollow, etj etj ne te gjitha platformat dixhitale keta krimba qe pastrojne leket e krimit e te qeveritareve?
Diskutim te mbare.
Kush të dali baxhellat e BB apo Moza Ahmeti që është në fermë të së s'ëmës?

View attachment 356742

Meqe u bene me shume se 2 jave protestash kunder qeverise Rama, dhe shitjes se vendit tone dhe une s'kam pare pothuajse asnje "vip" te mbaje anen e protestuesve, desha tu pyes; A duhen bojkotuar, injoruar, bllokuar, unfollow, etj etj ne te gjitha platformat dixhitale keta krimba qe pastrojne leket e krimit e te qeveritareve?
Diskutim te mbare.
Si te mbajne anen e protestuesve, keto pastrojnë parate e vjedhura te politikaneve.

Jeni bere si e majta ( woke agemda) amerikane me ket cancel/ bojkot. 🤨
Pse mos të bëhen? Islamikët me komunistët janë edhe në Tiranë duke protestuar. Këta janë që po çojnë botën drejt shkatërrimit.

Kanë edhe konspiracionistë si idiotë të dobishëm aty brenda.

Ne fakt shume si Badja imperjaliste e Amilikes kolonialiste me Shqiperine socjalisto kanabiste, e kane perkrahur Edvin Pelikanin dhe kane pasur shume tema e arsye ta protestonin. Tema me te ndjera sociale qe prekin edhe me direkt qitetarin shqiptare dhe perseri e kane votuar.

View attachment 356742

Diskutim te mbare.
Keta jo vetem duhen bojkotuar, por sa here te dalin ne rruge ti gjuajn me domate.
Jane njerzit me te degjeneruar, qe skan as moral as bosht.

Jeto ne te tashmen e lere te ardhmen te rrjedh natyrshem. 😁
E jetoj dhe kam ne plan ta le punen edhe pse e kam super te mire. Vetem do gjezdis kudo ne bote. Me pelqejn udhetimet, vendet e reja, njerez, popuj, etni te rinj. Edhe populli beratllar. 😁 Jeni allo modelo ju. 😂

Back