• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Burri, bashkëjetuesi apo i dashuri yt është dorështërnguar. Si do të reagoje?

Markus

V.I.P
Anëtar
Nov 9, 2024
Postime
5,557
Pikët
113
Për femrat.

Burri, bashkëjetuesi apo i dashuri yt është dorështërnguar.
Si do të reagoje?

Doktoreshe @Marya , eshte dorshtrenguar partneri yt perendimor ortodoks parizien ?

me fal , por nuk di pse padurueshmeria ime tu drejtua pikerisht ty , ne kte vape korriku te dates 1 te muajit 7 ? 😇
Me tha nje here nje shqiptar une me ty zdo martohesha kurre aq doreleshuar sa je..
Ndersa ky qe kam ..varet..ngaqe eshte binjak si puna jote...eshte me faza...ka momente qe e hesh lekun pa menduar dhe ka momente qe ta merr shpirtin per 1 qindarke

Nuk do te reagoja fare .

Perse duhet qe te reagoj ? Per sa kohe qe jemi pretty much a team dhe lidhja mes nesh qendron .

Mjafton te isha une doreleshuar dhe t'ja plotesoja deshirat vetes siç ma do xhani.

Me tha nje here nje shqiptar une me ty zdo martohesha kurre aq doreleshuar sa je..
Ndersa ky qe kam ..varet..ngaqe eshte binjak si puna jote...eshte me faza...ka momente qe e hesh lekun pa menduar dhe ka momente qe ta merr shpirtin per 1 qindarke
as qe e diskutoj qe lumin e ke derguar ne rrjedhen tende , do apo sdo karaifili qe ke ne krah kto 23 vjet te Arta.

sepse , popullariteti yt do te te votonte , nese 1 dite te bukur Pranvere do te kandidoje per Kryetarw Bashkie ne nje fshat te madh prane Nise..

ngaqe ta njof koken , o do bohet sic do ti , ose do plasi ne Kucove , dhe karaifili me lotet e tij do vadise agrumet e pafund te Marsejes , duke tu lutur ne gjunje ti japesh edhe nje mundesi te fundit verore , qumeshtore , me shije akullore , nga policia rrugore , degjove oj sinjore , ne trajte rendore , ne kto toka malore , ore ore lule bore..uufff 😎😇🦊🥸🙄

as qe e diskutoj qe lumin e ke derguar ne rrjedhen tende , do apo sdo karaifili qe ke ne krah kto 23 vjet te Arta.

sepse , popullariteti yt do te te votonte , nese 1 dite te bukur Pranvere do te kandidoje per Kryetarw Bashkie ne nje fshat te madh prane Nise..

ngaqe ta njof koken , o do bohet sic do ti , ose do plasi ne Kucove , dhe karaifili me lotet e tij do vadise agrumet e pafund te Marsejes , duke tu lutur ne gjunje ti japesh edhe nje mundesi te fundit verore , qumeshtore , me shije akullore , nga policia rrugore , degjove oj sinjore , ne trajte rendore , ne kto toka malore , ore ore lule bore..uufff 😎😇🦊🥸🙄
Vapa te frymëzoi te rimoje,ne kete ore te vone?🙄

Back