Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Cfare ju ka bere per te qeshur

- Çfar do më dhurosh për Shën Valentinin?
- Asgjë.
- Të paktën më thuaj që jam e bukur.
- Atë do t'a them kur të vijë 1 prilli.😂

Një baba dëgjon vajzën e saj të lutet para se të flej gjumë:
- "Zot Beko mamin, babin, gjyshen... dhe mirupafshim, gjysh."
Ditën tjetër gjyshi vdes papritur.
Një muaj më vonë:
- "Zot Beko mamin dhe babin... dhe mirupafshim gjyshe."
Ditën tjetër, gjyshja vdes.
Një natë, babai dëgjon:
- "Zot Beko mamin..."
Vajza e shikon drejt e në sy.
- "... dhe mirupafshim, baba."
Babai shkon në panik total.
Nuk e zë gjumi gjithë natën.
Ditën tjetër mbyllet në zyrë, shkëput telefonin, nuk del deri në mesnatë, i bindur se i shpëtoi vdekjes.
Kthehet në shpi i mbuluar nga djersët.
Gruaja e pret gjith inat:
- "Ku dreqin ishe gjith ditën?!"
- "Kisha një ditë të tmershme!"
- "Unë?! Ajo që kishte një ditë të tmershme isha unë!
Sot në mëngjes postieri vdiq te porta e shpisë..."😂

Vajza , do ikte ne mbremje mature , por Babai saj Industeialisti me i madh e kishte ruajtur pothuaj si ne nje kafaz , dhe i jep porosite e fundit

Dakort vajze , keshtu si folem , ne oren 12 te jesh fiks ne shtepi , aa pije alkolike , as cigare marjuane ,,asgje..ok..

Baba , po mi ke thene 1 mije here. Nuk e njeh akoma vajzen tende..

Sakort zemra babushit shko , dhe vetem me shoqet , asnje tjeter reth e perqark...

Uken vajza ne oren 8 , dhe Babai mendon se cdo gje do shkoje per bukuri. Fundja ai ka nje Vajze model , qe nuk di nje fjale te piste , qe doii nr 1 ne Kimi , qe...me keto mendime babai shikon oren.

Ora 9....10....11...ora 12....Babai mendon se tani po perqafohet me shoqet , dhe per disa minuta po vjen ne shtepi...por jo ora 1 2...ora 3 e nje cerek dhe Babai gati sa nuk po cmendet..

Me ne fund , Vajza hyn ne shtepi e cakerdisur , me floke te shpupuritur...babai gati sa nuk cmendet..

Moj vajze moj , po si e lame ne , ti do vije ne oren 12...cfare te ndodhi moj vajze...

Vajza shikon nga babai dhe peshperit...
O ti qi robt...?!!.

Moj vajze cfare jane kto fjale qe po me thua moj se po cmendem...ulerinte babai por vajza vetem peshperiste. O ti qi robt...

Babai telefonon urgjentisht Psikologun me te madh te vendit dhe i jep adresen. vjen Doktori , njiget me situaten dhe i thote babait.

Re lutem largohu nga dhoma dhe me ler vetem ne vajzen.. e sigurt qe per 20 minuta do ta sjell ne gjendjen e saj me normale..

Aman doktor , ne doren tende , thote babai me duart ne koke...

Doktori , hyn ne dhomen e vajzes , mbyll deren me celes dhe i drejtohet vajzes...

Asgje nuk ka ndodhur bukuroshe, sepse eshte krejt normale ne moshen tende, te besh dashuri , ndaj qeresohu...vazhdon doktori..

Vajza sheh doktorin dhe peshperit..
O ti q..robt...

Degjo cdo bejme. Une jam ai djali. thjesht bej me mua cfare bere me ate djalin..

Po ja , thote vajza , ne fillim ai me mbeshteti pas murit...doktori mbeshtet vajzen pas murit ..pastaj me hoqi bluzen...doktori i heq bluzen..pastaj me xhveshi lakuriq..e xhveshi lakuriq doktori..pastaj me shtriu ne krevat dhe me beri ate punen..
.e shtriu doktori , i beri ate punen , dhe teksa po vishej i thote vajzes ;

Se kuptoj cfare ka ktu qe te ka ik truri ??..

Po prandaj me vjen inat doktor ,,se fiks ashtu si ti kur po vishej ai cuni me thote.

O goce me fal se nuk ta thashe dot qepare , por une jam me Sida...

Watttt ulerin doktori dhe po dilte me vrap nga dhoma...me thuaj Doktor si u be vajza ime , pyeti Babai ne ankth....doktori shikon babain dhe leshon pasrhirmen e tij te cjerre.

O ti q. robt...🤣🤣😛😛🤣🤣😛😛

Vajza , do ikte ne mbremje mature , por Babai saj Industeialisti me i madh e kishte ruajtur pothuaj si ne nje kafaz , dhe i jep porosite e fundit

Dakort vajze , keshtu si folem , ne oren 12 te jesh fiks ne shtepi , aa pije alkolike , as cigare marjuane ,,asgje..ok..

Baba , po mi ke thene 1 mije here. Nuk e njeh akoma vajzen tende..

Sakort zemra babushit shko , dhe vetem me shoqet , asnje tjeter reth e perqark...

Uken vajza ne oren 8 , dhe Babai mendon se cdo gje do shkoje per bukuri. Fundja ai ka nje Vajze model , qe nuk di nje fjale te piste , qe doii nr 1 ne Kimi , qe...me keto mendime babai shikon oren.

Ora 9....10....11...ora 12....Babai mendon se tani po perqafohet me shoqet , dhe per disa minuta po vjen ne shtepi...por jo ora 1 2...ora 3 e nje cerek dhe Babai gati sa nuk po cmendet..

Me ne fund , Vajza hyn ne shtepi e cakerdisur , me floke te shpupuritur...babai gati sa nuk cmendet..

Moj vajze moj , po si e lame ne , ti do vije ne oren 12...cfare te ndodhi moj vajze...

Vajza shikon nga babai dhe peshperit...
O ti qi robt...?!!.

Moj vajze cfare jane kto fjale qe po me thua moj se po cmendem...ulerinte babai por vajza vetem peshperiste. O ti qi robt...

Babai telefonon urgjentisht Psikologun me te madh te vendit dhe i jep adresen. vjen Doktori , njiget me situaten dhe i thote babait.

Re lutem largohu nga dhoma dhe me ler vetem ne vajzen.. e sigurt qe per 20 minuta do ta sjell ne gjendjen e saj me normale..

Aman doktor , ne doren tende , thote babai me duart ne koke...

Doktori , hyn ne dhomen e vajzes , mbyll deren me celes dhe i drejtohet vajzes...

Asgje nuk ka ndodhur bukuroshe, sepse eshte krejt normale ne moshen tende, te besh dashuri , ndaj qeresohu...vazhdon doktori..

Vajza sheh doktorin dhe peshperit..
O ti q..robt...

Degjo cdo bejme. Une jam ai djali. thjesht bej me mua cfare bere me ate djalin..

Po ja , thote vajza , ne fillim ai me mbeshteti pas murit...doktori mbeshtet vajzen pas murit ..pastaj me hoqi bluzen...doktori i heq bluzen..pastaj me xhveshi lakuriq..e xhveshi lakuriq doktori..pastaj me shtriu ne krevat dhe me beri ate punen..
.e shtriu doktori , i beri ate punen , dhe teksa po vishej i thote vajzes ;

Se kuptoj cfare ka ktu qe te ka ik truri ??..

Po prandaj me vjen inat doktor ,,se fiks ashtu si ti kur po vishej ai cuni me thote.

O goce me fal se nuk ta thashe dot qepare , por une jam me Sida...

Watttt ulerin doktori dhe po dilte me vrap nga dhoma...me thuaj Doktor si u be vajza ime , pyeti Babai ne ankth....doktori shikon babain dhe leshon pasrhirmen e tij te cjerre.

O ti q. robt...🤣🤣😛😛🤣🤣😛😛
Sa pa mend doktori. Ku shko pa "doreza mbrojtëse me vete" ai🤣🤣🤣

😆 😆

723627079_122228511302545898_4926913770769846681_n.jpg

Back