Anemone
V.I.P
- Anëtar
- Sep 27, 2014
- Postime
- 48,834
- Pikët
- 113
Mua aty te lokali do me gjesh....do kem nje gotë birre ne dore.![]()
Na nxirrni ndonje foto ketu tju njohim
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Mua aty te lokali do me gjesh....do kem nje gotë birre ne dore.![]()
Nuk te mjafton qe do kem birre ne dore?Na nxirrni ndonje foto ketu tju njohimse as fytyren sja u dime si jeni dhe kerkoni takime
![]()
Paskam bere zgjedhjen e duhur@Akrepi thuji icik uranit qe un te coj te burimi dhe ste jap uje![]()
Nuk dija gje une. Po mbaja shpresaNuk besoj se ka ndonje ne forum qe nuk e di.![]()
Nuk besoj se ka ndonje ne forum qe nuk e di.![]()
Po te kishe thene ti para ndeshjes qe Spanja do ja uli breket Argjentines e sigurte qe Spanja do ngelej pa breke.
Sa ters qe jamPo te kishe thene ti para ndeshjes qe Spanja do ja uli breket Argjentines e sigurte qe Spanja do ngelej pa breke.![]()
Je ters per nje pale por je "urate" per palen tjeter.Sa ters qe jam![]()