• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Cfare ju ka bere per te qeshur

Po ketij kempin protestuesit ja paguajne o Xha Tani, ky te ishte per Ramen e Belinden do kishte pllake mermeri siper tani e 2 dekada mbase. Ata atje dalin e bertasin dhe per kte, e ky zgerdhihet sesi e merr policia "qeleshen" siç e quan ky.
Ky duhej te ishte ne Durres te ajo qe merrte pensionet e kempet e lozte ne kazino..
po sa manipulator eshte..

une i bej krahasim pencionistet tane me ata te maqedonise , ai devijon , pergjigjet per pyetjen qe ha ka bo vetja..🙄

Nuk jam kundër shtetit se përfitoj nga sistemi. Nuk kam asnjë problem psikiatrik të rëndë dhe sistemi më quan të sëmurë. Marr lekë të cilat moralisht nuk më takojnë. Më kanë vënë diagnoz skizofreni, kur në fakt nuk kam asnjë shqetësim përveçse faktit që kam pasur ankth në të shkuarën. Unë kam bërë dokumentacionet dhe me ato dokumentacione përfitoj KEMP. Pse ? Se sistemi ma lejon. Pse ta zhduk një sistem i cili më shërben ?
Ti nuk mban pergjegjesi ligjerisht per ca ben e thua. 😆
PerveQ parave sistemi te le edhe tja fusesh pordhes kot. 🤣

Nuk jam kundër shtetit se përfitoj nga sistemi. Nuk kam asnjë problem psikiatrik të rëndë dhe sistemi më quan të sëmurë. Marr lekë të cilat moralisht nuk më takojnë. Më kanë vënë diagnoz skizofreni, kur në fakt nuk kam asnjë shqetësim përveçse faktit që kam pasur ankth në të shkuarën. Unë kam bërë dokumentacionet dhe me ato dokumentacione përfitoj KEMP. Pse ? Se sistemi ma lejon. Pse ta zhduk një sistem i cili më shërben ?
Kam pare raste qe e kane merituar KEMP,dhe jane kane hequr. Si i paska shpëtuar lapsi me ty. Mos i ke korruptuar mjeket e komisionit?🙄

Kam pare raste qe e kane merituar KEMP,dhe jane kane hequr. Si i paska shpëtuar lapsi me ty. Mos i ke korruptuar mjeket e komisionit?🙄
Kam pare nje rast qe e kishte kemben te prere deri ne rrez te kofshes dhe nuk i jepnin KEMP se nuk plotesonte perqindjen, duhej te priste edhe nje dore ti plotesonte kushtet. 😆

Ti nuk mban pergjegjesi ligjerisht per ca ben e thua. 😆
PerveQ parave sistemi te le edhe tja fusesh pordhes kot. 🤣
Shtet patatinash Akrep. Fare lehtë mund të vjedh dhe ta justifikoj duke thënë kam qenë në kriza të rënda mendore, dhe nuk kam ditur ça kam bërë. E vërtetojnë dokumentat që kam probleme. Ja hedh dhe drejtësisë ashtu (deri diku).

kush tha qe se nerr dot te perhershme.
une kam nje komshi me depresion qe merr kemp..

nje here ne 3 vjet del ne komision dhe ja riperterijne serish..
1 here ne 3 vjet nuk eshte i perhershem.
Zakonisht dalin 1 here ne vit.

Back