Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po te drejt ka e shkreta
Ku e ka cuar edukatën?Po te drejt ka e shkreta![]()
Avash me edukat duhet te flasesh kur jeni ciftKu e ka cuar edukatën?![]()
Por jo te leshohesh pa frena fareAvash me edukat duhet te flasesh kur jeni cift?
Une per vete si honeps ciftet qe tregojn shume edukat kur flasin me njeri tjetrin, me duken shume falcoPor jo te leshohesh pa frena fare![]()
Epo ti thuash partnerit me hengsh pika pika, eshte shume. Une te kisha qene do i kisha fut bllok,nuk ia shifja me surratinUne per vete si honeps ciftet qe tregojn shume edukat kur flasin me njeri tjetrin, me duken shume falco![]()
Mire do ja beje edhe asaj se ka nevoj per dike qe e do te sinqert sic eshteEpo ti thuash partnerit me hengsh pika pika, eshte shume. Une te kisha qene do i kisha fut bllok,nuk ia shifja me surratin![]()
eh mer Xhelo..
Dhe per ato qe thon neper forum se jan “beqar” ?eh mer Xhelo..
je bo si filozof tani ne darke..
po i fut te gjithe ne mendime me kto barsaleta kuptomplote.![]()