Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Cfare keni blere se fundmi?

Faleminderit, por s'ka ardhur akoma, i do nja 10 ditë .
Çfarë 4 dhurata? Nuk e kuptova pyetjen
Kur bën porosi në Temu, të jepet mundësia të zgjedhësh 4 dhurata falas online.

Kur bën porosi në Temu, të jepet mundësia të zgjedhësh 4 dhurata falas online.
Nuk di që janë falas.
Këtu ku blej unë thotë që duhet të blesh dhe ca gjëra të tjera që të plotësosh një shifër të caktuar, për të pasur postën falas.
Mora ca vogëlsira të tjera për kamerat, por qëllimi kryesor ishte rripi.

Nuk di që janë falas.
Këtu ku blej unë thotë që duhet të blesh dhe ca gjëra të tjera që të plotësosh një shifër të caktuar, për të pasur postën falas.
Mora ca vogëlsira të tjera për kamerat, por qëllimi kryesor ishte rripi.

Po çorape more???

Pak e sakte. Te kendoj rroba ne trup, jo lecka.
Po patjetër, nëse nuk të pëlqen ose nuk rri mirë, pse ta mbash?
Bleva njëherë një palë pantallona të shkurtra nga Kina. I mora nr. Large ku sipas sqarimeve që jepeshin atje, duhet të më bënin, mirëpo dolën të vogla. Masat ishin gabim, kishin dy numra ndryshim. I ktheva, por mori shumë kohë, e mirë që e pagova postën vetë, por mbusha dhe një formular të hollësishëm në postë, sikur çfarë po ktheja! Që atëherë nuk kam blerë më rroba andej, se nuk ia vlen t'i kthesh.

Nje femer hyn ne nje dyqan... vjedh 100 euro..
Vjen me vone dhe blen rroba me vleren 70 euro dhe merr restin 30 euro..
Sa leke humbi dyqani??

Nje femer hyn ne nje dyqan... vjedh 100 euro..
Vjen me vone dhe blen rroba me vleren 70 euro dhe merr restin 30 euro..
Sa leke humbi dyqani??
Nese sdo vidhte 100 euro ndoshta sdo e blente ate rroben,kshtu qe ka humb 100 euro minus fitimin qe ka tek rrobja qe cmimin e ka 70 euro por vleren 35,
Le te themi qe ka humb 65euro

Screenshot_20260609-182558_Facebook.jpg

Me duket se po e shtyj shume tapen

Cfare te jete e shkruar
Dua vec te hyp ne ate uren e famshme

Back