Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po kur të jetë ndeshja do hash,që të ket fat Franca ?Po ha 3 koqe dardha.
Do behem me Marokun sot.Po kur të jetë ndeshja do hash,që të ket fat Franca ?![]()
Dmth do hash që të ket fat Maroku?Do behem me Marokun sot.
I kam inat francezet![]()
Jo do ha shalqi kur te behet ndeshja.Dmth do hash që të ket fat Maroku?![]()
Nga dy paske shtu Dozen me 3 hmmm tul e dhjam te befshinPo ha 3 koqe dardha.
Varet nga madhesia e koqeve o Caramele, po qene te medhaja ha dy, po qene te vogla ha 3 ose 4 sipas madhesise gjithmone.Nga dy paske shtu Dozen me 3 hmmm tul e dhjam te befshin
Bëfsh qejf në këto pushime !View attachment 359559
Shqiperia ime
C'me duhet te shkoj ne fund te botes...kur kam gjithe boten ketu
Me lejoni mga thellesija e zemres te te sjell cigaret meqe tema ishte mbyllur@Gjumashi se ishte mbyll tema andej,merre @Linda e ajdeni.
Tani po pim caj se kafe u be vone.
View attachment 359572
Cinnaren,cakmakun e ajde ulu.Me lejoni mga thellesija e zemres te te sjell cigaret meqe tema ishte mbyllur![]()