Lucida Sidera
V.I.P
- Anëtar
- Nov 18, 2025
- Postime
- 4,408
- Pikët
- 113
Unë s'kam lekë të ha bukë ti thua merr biletë 120 euro për të parë Kaney Westin.Do shkosh ti ta shikosh cila do hedhi recipetat hava?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Unë s'kam lekë të ha bukë ti thua merr biletë 120 euro për të parë Kaney Westin.Do shkosh ti ta shikosh cila do hedhi recipetat hava?
Than qe ishin 50 € dhe administrata detyrim paraqitje ne koncert… tpakten vish nje kostum dhendri se kushedi te fusin dhe tyUnë s'kam lekë të ha bukë ti thua merr biletë 120 euro për të parë Kaney Westin.
Futu tek yealbania.com 120 euro është bileta.Than qe ishin 50 € dhe administrata detyrim paraqitje ne koncert… tpakten vish nje kostum dhendri se kushedi te fusin dhe ty
Rri n shpi me mir ha buk e bostanFutu tek yealbania.com 120 euro është bileta.
Nëpër koncerte ven ata që kanë jo ata që s'kanë.Rri n shpi me mir ha buk e bostan
Ore do kisha shku dhe un po sme le ElsaNëpër koncerte ven ata që kanë jo ata që s'kanë.
Pse jam keq per atlete?Ke marrë borxh atletet e Antares (Marlës) ?
Kush është Elsa ?Ore do kisha shku dhe un po sme le Elsa![]()
S'thashë atë, vura re që i ke njësoj si të Marlës.Pse jam keq per atlete?
Ajo qe sme le te shkojKush është Elsa ?
Normal qe duhet te kete , eshte ngritur patronazhimi ne kembe.Ore ka bllokim trafiku sot ne Tirane? Se une kete tipin e kam antipati vete por po me pengoi te iki ne shtepi, do e marr personale.
Shaji ca nga ana ime, faleminderit.Normal qe duhet te kete , eshte ngritur patronazhimi ne kembe.
Gjithmone i kam share dhe nga ana jote por me vinte zor te ta thoja.Shaji ca nga ana ime, faleminderit.
Sa kishte, në gjithë zonën e kasharit. Është fullSa police paska shteti jone ?
Proteste po, ne Zvernec po, ne Rrjoll po, çdo kryqezim nje barkmadh po...
Dita 1000 t'u befte!Gjithmone i kam share dhe nga ana jote por me vinte zor te ta thoja.
Jojo po te presin ty deri te shkosh ne shpi pastaj te filloj ahenguOre ka bllokim trafiku sot ne Tirane? Se une kete tipin e kam antipati vete por po me pengoi te iki ne shtepi, do e marr personale.
Edhe ty dita 1000 t'u befte!Jojo po te presin ty deri te shkosh ne shpi pastaj te filloj ahengu![]()
Hajde rradha se sot qenka dita 1001 neteveEdhe ty dita 1000 t'u befte!