Vanitas
V.I.P
- Anëtar
- Sep 17, 2021
- Postime
- 14,317
- Pikët
- 113
- Vendndodhja
- Proletarë të të gjitha vendeve, bashkohuni!
Me limit, se s'te ben mire.
Vaji i ullirit eshte ilac per melcin shoqe.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Me limit, se s'te ben mire.
Mir shoku Vanitas, ji i lire te pish 2 litra vaj ulliri ne ditenVaji i ullirit eshte ilac per melcin shoqe.![]()
Mir shoku Vanitas, ji i lire te pish 2 litra vaj ulliri ne diten![]()
Me ke iken neper Shqiperi Marya? Familjar apo shoqeri?Sa rrote qe jemi..kaluam nga nata ne cader ..ne hotel me 5 yje..me xhakuzi e sauna..
Prude je per nje kafe neser motra tek vendi se sot jam.e vdekure

Do te bej mire. Te kalosh bukur.Per nje caj ishte fjala, por s’mu ndejt pa nje avocado toast me recel speci djeges.
Kjo tea room si stili i @Hello Kitty.
View attachment 359911
View attachment 359912
View attachment 359913
View attachment 359914
Faleminderit!!Do te bej mire. Te kalosh bukur.
Edhe 100 te tjera YOKOFaleminderit!!![]()
Energjinë ta mbaj argjendari. Une i mora leket![]()
Pse do mallkoi? Une nuk e vodha. Te mallkoi veten qe e humbi. Nqs sdo e merrja une,nje tjeter do e merrte.Valet e mallkimit te atij qe i ka humb, shkojne te ai qe e ka gjet,..
Argjendari at pune ka, e shumta noj smundje profesionale merr,..lol