Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Aq sa ha ty nje darke apo dreke standarde, une ha nga momenti kur duhet te marr celesat e vetures nga kuzina deri te dera e hyrjes se baneses lol.Home now … I was starving . Lol
![]()
Really ?Aq sa ha ty nje darke apo dreke standarde, une ha nga momenti kur duhet te marr celesat e vetures nga kuzina deri te dera e hyrjes se baneses lol.
Kontrolloj njeher durtTu kerku cakmokun
Really ?
Having too much food is not good …
Coz u have to burn it all off into energy … otherwise it slows u and ur health down .
@Linda e kishte hap shishen e vetKam një shishe verë të kuqe që po e mbaj mënjanë prej kohësh e po ma bën me sy.
Se ke keqKontrolloj njeher durt
mir qe kena vjedh tjerve e kena rezerva neper cepaTka hup gjepi gjith qakmak?...![]()
mir qe kena vjedh tjerve e kena rezerva neper cepa
Ca dite esht sot e shok?
Trainer legen , i lihet Argjentines 20 minuta mesfusha?Dit mjolti,..
P.s
Na merziti dje ajo Anglia.
Trainer legen , i lihet Argjentines 20 minuta mesfusha?