Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Cfare po shikoni? :p

Lere se lash nam..
Ishte cadra..e hapa dhe nuk mbante..ishte nje voile dhe thashe duhet te jete nje gozhde qe suhet futur te vrila qe ta mbaje cadrent e hapur..ngaqe nuk kisha gozhde futa prizen e telefonit...ngordhibse qeshurii ..erdhi me ndihmoi te la shpjegkbte si funksiokonncadra..dhe tani po loz si femije...kam kohe deri neser ta pyes ...ketu jemi nate e dite``fumato``

Lere se lash nam..
Ishte cadra..e hapa dhe nuk mbante..ishte nje voile dhe thashe duhet te jete nje gozhde qe suhet futur te vrila qe ta mbaje cadrent e hapur..ngaqe nuk kisha gozhde futa prizen e telefonit...ngordhibse qeshurii ..erdhi me ndihmoi te la shpjegkbte si funksiokonncadra..dhe tani po loz si femije...kam kohe deri neser ta pyes ...ketu jemi nate e dite``fumato``
Prizen e telefonit .
Lot 🤣

E shoh ë shoh që nuk ke qëllime të tjera, por desha vetëm të kujtoj që sa më shumë që do i rrisësh egon asaj me lëpirje të tilla aq më shumë ka për të shkelur me këmbë.
Njeriu fallco dhe egoist nuk ndryshon nga çasti në çast... tani të duket i ëmbël ashtu siç më dukeshe edhe mua por kur të mërzitet për diçka me ty ka për të shkelur me këmbë duke i hedhur poshtë të gjitha mirësjelljes e tua.
Nuk ke pse te shqetësohesh per mua. Unë me Xhinen, kam shoqëri pa asnjë interes tjetër. Nuk kam pse e marr me kaq seriozitet, thjesht po sillem korrekt si me cdo goce tjeter ne forum.

Shpresoj ta boje punen mir se ca si teper mu duken ato leka 🤣
Garazhdi makinave eshte , po e bej qe te rri dhe vete nojhere kur ka Bundeslige apo Chl.
Dy kolltuqe , televizor dhe nje frigorifer , i lidha dhe sistemin e ngrohjes , si Amerikont dmth 🤣

Garazhdi makinave eshte , po e bej qe te rri dhe vete nojhere kur ka Bundeslige apo Chl.
Dy kolltuqe , televizor dhe nje frigorifer , i lidha dhe sistemin e ngrohjes , si Amerikont dmth 🤣
Se mos e ke bo per at dite kur te nxjerri dulcis nga shtetepija ?🤣

Nuk ke pse te shqetësohesh per mua. Unë me Xhinen, kam shoqëri pa asnjë interes tjetër. Nuk kam pse e marr me kaq seriozitet, thjesht po sillem korrekt si me cdo goce tjeter ne forum.
S'ka pse e përsërit gjithmonë se e morëm vesh që jeni shokë të mëdhenj forumor.
Siç do hidheshe ajo në flakë për ty ashtu edhe t'i gjithashtu do hidheshe në flakë për të.🥴

Prandaj dhe këtu në forumkë kanë të gjithë besim njëri tjetrin sepse kanë shoqëri të madhe dhe të besueshme me njëri tjetrin.🥴

Mirë shoku Uran... bëj si të duash, furçose sa të duash, njeri nuk t'a ndalon këtë të drejtë kushtetuese!🥴

Back