Nuk ke pse me kerku falje. Po ktu jo cdo gje eshte ashtu sic duketPo mire me fal nuk e perseris me
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
NĂ«se jâu shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. Jâu lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.
Regjistrohu !Nuk ke pse me kerku falje. Po ktu jo cdo gje eshte ashtu sic duketPo mire me fal nuk e perseris me
Une mendoj qe kane qene 2 ne 1..jo çiftI vetmi cift real qeka perjashtuar
JamUne qe kerkonte burrin ne cdo teme qeka larguar
cfare vlere ka tema e cifteve nese nuk ka dashuri
Je moshe e thyer,ce do gruan@Mia@ miaaa, po plakun ku e le, eee,
uuu me fal, harrova qe jemi bashke,
Rinine dhe e shtyni pa nje grua ju, por pleqerine jo.Je moshe e thyer,ce do gruan![]()
per te lozur mo, si femijet,Je moshe e thyer,ce do gruan![]()
Ate thuaj se mos po brjne me shume te rinjte ketu. Madje ata as ndihen kur i cifton. Ne duam njerez si Moza ketu, plot jeteper te lozur mo, si femijet,
Po keshtu perkufizohet dashuria apo joUne mendoj qe kane qene 2 ne 1..jo çift![]()
Nje person me dy llogari,thene ndryshe.Po keshtu perkufizohet dashuria apo jo
Fillimi mbare gjysma e punes. Te kafja pa sheqer jemi ne rregullâŠse kam vite qe se pi me sheqerJa, do na e thote koha se s'nuk te njoh![]()
Thomai duhet te ishte per te ferma vipAte thuaj se mos po brjne me shume te rinjte ketu. Madje ata as ndihen kur i cifton. Ne duam njerez si Moza ketu, plot jete![]()
cfare duhet te bejm ne ?Ate thuaj se mos po brjne me shume te rinjte ketu. Madje ata as ndihen kur i cifton. Ne duam njerez si Moza ketu, plot jete![]()
Sikur e divorcove are sufllaqen, the që do martohesh me mua kte jav.Aq me mire, e shikoj vec une![]()
Javës tjetër!Me rrembeu @Trendafili![]()
OkJavës tjetër!
Me muPo un me ke jam cift njeher![]()