Ah super, jo desha vetem lajmeroj ate fatlumin qe zere se eshte pa gru. Keshtuqe te ndihet i lire me fluturu ke naj opzion tjeterMe mu![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
NĂ«se jâu shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. Jâu lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.
Regjistrohu !Ah super, jo desha vetem lajmeroj ate fatlumin qe zere se eshte pa gru. Keshtuqe te ndihet i lire me fluturu ke naj opzion tjeterMe mu![]()
Pse kshu tiAh super, jo desha vetem lajmeroj ate fatlumin qe zere se eshte pa gru. Keshtuqe te ndihet i lire me fluturu ke naj opzion tjeter![]()
Asgje te vecante. Ji xhentil me ate qe te ciftosin dhe cik aktiv.cfare duhet te bejm ne ?
si gjithmoneAsgje te vecante. Ji xhentil me ate qe te ciftosin dhe cik aktiv.![]()
Paska plas lista e zeze dhe per kte javeYjeeeeee Gati?
Do gdhiheni te martuar kur te zgjoheni. Pluhur magjik
@Rrelse & @Juno
@Akrepi & @Melodi
@L0verman & @Belle
@JamUne & @Renegade
@Ideal & @Zana
@Albert & @Sunshine
@marla & @E
@Bad_Teacher & @murik
@Caramele&E & @shoku_tanku
@The joker & @Columbiana
@Trint & @Sia
@Xha Tani & @Kontesha
@Linda & @Pepsi
@B-2 & @Guacka
@DUA & @Onyx
@Jona & @DESPERADO
@Xhina & @Suflla
@Venom & @Onaa
@Cerebral Cortex & @Elina
@Wisteria & @Bradland
@al74 & @Eba
@Marss & @Respected
@NotHere & @JordanBelfort11
@Prudence & @Pax-Deorum
@Aurora & @Gjumashi
@YOKO & @Vanitas
@Anemone & @DESPERADO
@Ledia & @Guns_N_Roses
@Mistrece & @xhelozi
@Tomi & @TroubLE
@Magda & @OldSport
@REVENANT & @MiM@
@Petrit Kola & @Berthamorja
Te tjeret ciftosuni vet.!
Unë ktë fundjave jam Francë, në pjesen e Alpeve nga e Premtja pasdite, deri të Dielen në darke..Me pelqen ideja. Nga do shetisim?
Po nuk po e ben punen mire. Tani me gjej nusen qe m ka humb sdi gje uneUne jam mbles, nuk jam Aida Shtino apo Odeta.![]()
Ceshtje per tu studiuarArsye personale![]()
Po sâka humb, po te te fshihet.Po nuk po e ben punen mire. Tani me gjej nusen qe m ka humb sdi gje une![]()
E kam ignore moj. Nuk ka hedh firmen te celebrimiPo sâka humb, po te te fshihet.![]()
HmmmmâŠ. Si ne filma. Se mos humbim rrugenUnĂ« ktĂ« fundjave jam FrancĂ«, nĂ« pjesen e Alpeve nga e Premtja pasdite, deri tĂ« Dielen nĂ« darke..
Per dy fotografë të rangut tone, dhe Aiguille du Midi do përulet para aparatëve tanë
HmmmmâŠ. Si ne filma. Se mos humbim rrugen![]()
Ca ka qe nuk shkon? Pse na prish harmonine mor shokEdhe hmmm edhe si neper filma,..
Ngop.tv,..lol
Ca ka qe nuk shkon? Pse na prish harmonine mor shok![]()