Ik se se besoj me u merzit do mar oiii
Jo mund te jete dhe e qellimshme ajo qe te erdhi ty.![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Jo mund te jete dhe e qellimshme ajo qe te erdhi ty.![]()
Po ndonje puthje e paqellimshme te ka ardhur nga antaret e rinj?Jo mund te jete dhe e qellimshme ajo qe te erdhi ty.![]()
Kshu mos ki dert ti, Pax e ka investuar pasurine ne vinoteke njejte si Gys Agasi eshte oligark lool@Auroraa -n kush se do me ate sherbim e kujdes qe pasqyron .Une jam pak “armike” e lekut .. cdo fundjave shikoj ku me shku per pushime relaksuese
![]()
Cfare koincidence! Do thosha jo, por sa me erdhi.Po ndonje puthje e paqellimshme te ka ardhur nga antaret e rinj?
E re ti ke hallin tim apo tendin tiTe paska vene syrin @D0n ty![]()
He se shaka bej dhe unJo,une bera shaka.. @Mia@ e kemi shoqe.
Do nuse ti je qe je te kjo teme?He se shaka bej dhe un
PoDo nuse ti je qe je te kjo teme?![]()
Une ta dija qe eshte oligark,do me thene si sheikuu i sheqeres,se lija o goc te bente vili gili.Kshu mos ki dert ti, Pax e ka investuar pasurine ne vinoteke njejte si Gys Agasi eshte oligark lool
Dite me fat.Erdha. Se s'na ra një lloto![]()
Ku te dojë zemra jote. Veje gishtin ne hartë atje do shkojmë.Dite me fat.
Ka do ikum per pushime?
Boll ma tu pa ciftet e tjera neper bora dora.![]()
Qyqa. Mos u tremb se nuk kam ndermend me te bo gjo edhe pse te kam bo miqesiQyqa o @Ideal Kush je ri non qe me bere miqesi amon
Se po bo ndonje xheloze amon se nona ska mosh per keto![]()
Eeee posiiii. Se do te pyesi ty ai te beje apo mos bejeUne ta dija qe eshte oligark,do me thene si sheikuu i sheqeres,se lija o goc te bente vili gili.![]()
@Pax-Deorum .