L0verman
V.I.P
- Anëtar
- Nov 29, 2019
- Postime
- 16,856
- Pikët
- 113
E shpreha moj e shpreha se e kaluar nuk eshte gjithmone e bukur.Po ja te paskan rrahur me pare, kot nuk e shprehe friken se mos isha nga Vlora.
Nejse, ti ke dor ?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !E shpreha moj e shpreha se e kaluar nuk eshte gjithmone e bukur.Po ja te paskan rrahur me pare, kot nuk e shprehe friken se mos isha nga Vlora.
Ku e provoj tanku kafshimin?Ka marr frike nga nuset.
Ka pesuar ate qe quhet "fovia".
Kur ishte i vogel ai shejtan @shoku_tanku i ka futur friken qe nuset te kafshojn.
Dhe tani ai malukat i ka akoma frike.
Po kam si nuk kam, dy per fat te mire.E shpreha moj e shpreha se e kaluar nuk eshte gjithmone e bukur.
Nejse, ti ke dor ?
Listë e bardhë me u nxi në diellKeni filluar te beni listen e zeze si parlamentet votimet per shitje territori ne oren 2 te natës![]()
Ca me duhet vjehrra,gruja ku ashtRri urte ti se ke dhe vjehrren ketu. @Hello Kitty Do mbetesh pa vajt ne Kanada.![]()
Vazhdon akoma. Mire qe nuk me kane çiftuarNuk mbaroi lufta akoma ?
Akoma su pajtuat ju ?Vazhdon akoma. Mire qe nuk me kane çiftuar![]()
Ndjes ke drejtNuk jam brez i ri
Ne kohen qe kam lindur un nuk na ndanin me Tipe por na vinin emra
Un di te notoj !!
Un di te notoj !!![]()
Nuk me duket si vend per te peshkuar aty , shume i ceket uji.Do vish per peshk?
![]()
Ku merr vesh nga peshku ai...Nuk me duket si vend per te peshkuar aty , shume i ceket uji.![]()