Hajde mor mos bej sikur sdoKoke smut më duket. T'ka ra dilli mkaptin. Mos rri shumë tuj pllazhit oj kojshie.![]()
Do shofesh zvicren dhe ti katunar
Me behet qefi per ty
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Hajde mor mos bej sikur sdoKoke smut më duket. T'ka ra dilli mkaptin. Mos rri shumë tuj pllazhit oj kojshie.![]()
Ske qen i vemedshem se kisha kerku me nejt beqo, lexo najher verdallDamaret ske pse i pret ti
Ja te gjen marla nje burre tjeter direkt
Po thuja ere troc nuk te dua pse tregohesh kaq e buteSke qen i vemedshem se kisha kerku me nejt beqo, lexo najher verdall![]()
Asaj nuk i mungon guximi per te thene troç,zakonisht.Po thuja ere troc nuk te dua pse tregohesh kaq e bute
Qe na ben si i lenduar ky
Esht pak vajz e ndrojtur eshtAsaj nuk i mungon guximi per te thene troç,zakonisht.
Etika para te gjithash na e kan mesu qe te vegjelPo thuja ere troc nuk te dua pse tregohesh kaq e bute
Qe na ben si i lenduar ky
Ajo do me shume qeninKu ma gjete o atë se do burri vet!
Eh pra gjith kto ankesa hmmmm chill bre se dhe un kam E time se ndrroj me 100 Juno
Pse moj ben sherre@Rrelse @THE REVENANT
@Juno @Caramele&E
@Auroraa @D0n
@Mia@ @TOTTI
@Sunshine @Venom
@Wisteria @Bradland
@Prudence @Pax-Deorum
@NotHere @Blloku
@YOKO @Gjumashi
@CuF| @Etnike
@Flint @malick
@peshkaqeni33 @Niki
@shoku_tanku @Bad_Teacher
@Uran @Butterfly 🦋
@L0verman @Jona
@Belle @Trint
@Xhina @Akrepi
@Albaa @Reko
@Magda @Vanitas
@Markus @Lea
@xhelozi @Linda
@Mistrece @scribbles
@Mogli @Marya
@Marss @Respected
Po ca thu m drritEh pra gjith kto ankesa hmmmm chill bre se dhe un kam E time se ndrroj me 100 Juno![]()
Ore edij un me qar lidhem hmm juno ka frik nga unPo ca thu m drrit
Ku krahasohet ai E jot me junon
Juno ka frik nga e dashura se tjet per ate te ha fare ty.Ore edij un me qar lidhem hmm juno ka frik nga un
Revolusjon med meningRevolucion në çfarë kuptimi?
Mua çiftimi më duket i mirë...
Hajde mor mos bej sikur sdo
Do shofesh zvicren dhe ti katunar
Me behet qefi per ty