Marya
V.I.P
- Anëtar
- Mar 31, 2011
- Postime
- 37,288
- Pikët
- 113
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !PO pra , qe naten e pare te marteses po me fliste per ferma per puneCne pse u merzite kaq shpejt nga femra e Aurores ti?
goce ku esht emri im ketu eee, aj no llavju ju, nooo,
Po per ca e do?PO pra , qe naten e pare te marteses po me fliste per ferma per pune
Pse per te punuar e dua gruan un
Chivas ma bej hallall ket jave eeeCa ke o Pjer? As ty ste vijne taget![]()
Tani nuk dua me asnjePo per ca e do?
Edhe ke do iher?
Spashe gje se isha tu bo sportTani nuk dua me asnje
A e pe ti ca u be apo se pe? Apo po me.ve gishtin ne plag
Chivas ma bej hallall ket jave eee
çfar eshte ; taget, apo mos ke dash te thuash ; tag-et,Ca ke o Pjer? As ty ste vijne taget![]()
Ja po pinte mia cocktail me nje djalSpashe gje se isha tu bo sport
Po luja shah
Ai gjyshi yt ka nje te mire qe seshte xhelozJa po pinte mia cocktail me nje djal
E me tha mua rri se je mire
Ke te drejt qe sishte sentimental shum i ziuAi gjyshi yt ka nje te mire qe seshte xheloz
Do kesh marre andej nga gjyshja ti kopje
çfar eshte ; taget, apo mos ke dash te thuash ; tag-et,
Zgjidhe ti pra ca do dhe si e doThashe, “ me ka ardh afer”.
Po dhe ate dua une dhe behem qiqer.
![]()
biri im, i thuaj asaj goces me nje emer te çuditshem, qe nuk di si ta shkruaj, te mos organizoj me sezonin e çifteve, sidomos keto 6 muajt e veres, qe me zien gjaku,Taget shoku Pjer jane si ftesat e dasmave shqiptare, ndonjehere i do, ndonjehere te gjejne pa pyetur fare![]()
Meqe jane cik hot topic keto islands keto kohet e fundit ashtu dua dhe une. Ne vend te cadres ti veme nje Flamingo siper.Zgjidhe ti pra ca do dhe si e do![]()
Meqe jane cik hot topic keto islands keto kohet e fundit ashtu dua dhe une. Ne vend te cadres ti veme nje Flamingo siper.
Ok dakort jam une,Ca duash ti, jam skllavi yt kte jave![]()
Ta dhash pergjigjen, lexoje aty ku duhet ta lexoshOk dakort jam une,vetem se mos del ne proteste dhe ti pastaj he …s’ka terci verci.
![]()