Po hajde kur te duash pim ndonje long islandUne mund te vij per ndonje dreke darke po na ftuat ju si cift kuptohet
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po hajde kur te duash pim ndonje long islandUne mund te vij per ndonje dreke darke po na ftuat ju si cift kuptohet
Ça ka bo vaki?
Me shau aiÇa ka bo vaki?![]()
Me shau ai
PoMhilli?
Ça do me tfshi?@Rrelse prezent
Skam fshi shkronjat e juaja, kërkesat ose ankesat.Pse i fshin mesazhet kaq shpejt mor
Se nuk e lexoj @Auroraa qe e dua
Me kënaqësi. Edhe duke ngrënë edhe duke shëtitur e bëre dhe muabet. Ku ka më mirëPo, por s’kam pretendime. Ndonje sufllaqe ashtu duke shetitur rrugeve do te me kenaqte!![]()
-Tip sportiv me duket Valhalla mua
Me kënaqësi. Edhe duke ngrënë edhe duke shëtitur e bëre dhe muabet. Ku ka më mirë
Në kushte forumi kjo është mirëKa edhe me mire…![]()
Ama sdo hapim ferm,si ajo ne TV.show.Ne fark do e hapim fermen meqe ra fjala
Ke fillu me u urtu shume.Pse i fshin mesazhet kaq shpejt mor
Se nuk e lexoj @Auroraa qe e dua