Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Mos bëj pitje t vështira.
Shnosh të jesh mirëNjehere rreshqita un po hajtmo![]()
po kujdesem per doren tjeter tpaktenKujdes,se thyen ndonjë këmbë a dorë![]()
Mir bën ,apo stë marin mësysh typo kujdesem per doren tjeter tpakten![]()
Direkt mo sa hap e mbyll syckatMir bën ,apo stë marin mësysh ty![]()
Nuk pysin në ditët e sotme i bukur apo i shëmtuarDirekt mo sa hap e mbyll syckat
Se jo per gje po sjam dhe bukuran![]()
I vjen era te mbytNuk pysin në ditët e sotme i bukur apo i shëmtuar
Ti mbaj hudhër me vete![]()
Well hello there...Pra… legjenda qenka e vertete.
Pervecse grua e forte, qenke edhe shtrige. Jo nga ato qe hedhin letra e ndezin qirinj… por nga ato qe hyjne ne dhome dhe ndryshojne ajrin.
Ke ate lloj pamjeje qe i ben burrat e pasigurt te terhiqen… dhe burrat e forte te afrohen.
Fatkeqesisht per ty, une nuk trembem nga magjite. Me pelqen te shoh sa fuqi ka shtriga, kur perballe i del dikush qe nuk ulet ne gjunje
Salut
Sa do rroç do mesoçMë mirëse largo ne robt e kqinj
![]()
Edhe për taratorin me kavec ështëSa do rroç do mesoç
Mendonja se sherbente dhe per tarator me kavec![]()
Mos ma kujto kte hudhrenEdhe për taratorin me kavec është
E shum gjona të tjera![]()
Pa hudher se sme afrohet njeri nje javeSe mos kërkosh tarator me u fresku![]()
Me tako pasi ta vesh kepin ne gjum te pres tek pema e qershiseLlaqo erdhe me vones, tani jam e martuar![]()
Lere se mrefuzoi
Llaqo smund ta tradhetoj burrin, shifemi javen tjeterLere se mrefuzoi![]()
Po pse vetem kur je meLlaqo smund ta tradhetoj burrin, shifemi javen tjeter![]()
Kurree e ke enderruar ketePo pse vetem kur je me
Mua tradheton tiiiii praaaa![]()