Xhina
V.I.P
Sigurisht dge te me pyesesh bile sa me kan mbeturCa te bej, te shikoj ty kur shkruan edhe 8 ore, edhe 7 ore e 59 minuta...
@Nikotina2.2 cfare po ben? Shkojm per nje kafe
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Sigurisht dge te me pyesesh bile sa me kan mbeturCa te bej, te shikoj ty kur shkruan edhe 8 ore, edhe 7 ore e 59 minuta...
Ik edhe me Nikotinen3.3 po deshe, kushte nuk pranoj une.
Ok firmos letrat e divorcitIk edhe me Nikotinen3.3 po deshe, kushte nuk pranoj une.
LamtumireOk firmos letrat e divorcit![]()
Si u katandise kshu o la..Ok firmos letrat e divorcit![]()
Merritoj te mbetem beqoSi u katandise kshu o la..
Lamtumire dhe mos mu lut te kthehesh mbrapaLamtumire
Lem rehat se po shikoj Brazilin tani.
Jo nuk te lutem, vetem Zotit i lutem une.Lamtumire dhe mos mu lut te kthehesh mbrapa![]()
E kam shok te mire Zotin dhe as ai sdo ti degjoj lutjetJo nuk te lutem, vetem Zotit i lutem une.
Xhina ky burri yt ngeli pas ZanesLamtumire dhe mos mu lut te kthehesh mbrapa![]()
E di, pse me dhe nje burre me njoll ne biografi zotroteXhina ky burri yt ngeli pas Zanes
Thashe se do ja mblidhje ti si vlonjate qe jeE di, pse me dhe nje burre me njoll ne biografi zotrote![]()
Gjeji nje majmun per burre Gjines se ajo do skllav nuk do burr.Xhina ky burri yt ngeli pas Zanes
Ueeee kur u prishet kshu ju te dy?Gjeji nje majmun per burre Gjines se ajo do skllav nuk do burr.![]()
Do e mbledhi Zoti per mua, po e le ne dore te ZotitThashe se do ja mblidhje ti si vlonjate qe je
sdua majmun dua luan lolGjeji nje majmun per burre Gjines se ajo do skllav nuk do burr.![]()
Zoti thote lejeni ne doren time por dhe ju jepini nje dore ose jje shkelmDo e mbledhi Zoti per mua, po e le ne dore te Zotit![]()
Eshte posesive, eshte mesuar me keta qe i bejne furqa sa hap syte e deri sa fle.Ueeee kur u prishet kshu ju te dy?
Fiks akrep. Zbutu i fije or dreq lolEshte posesive, eshte mesuar me keta qe i bejne furqa sa hap syte e deri sa fle.
Une se bej dot, une si bej temena vetes time do i bej Gjines.![]()
Po nuk ishe i zoti ben mire qe dorezoheshEshte posesive, eshte mesuar me keta qe i bejne furqa sa hap syte e deri sa fle.
Une se bej dot, une si bej temena vetes time do i bej Gjines.![]()