Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Sa te pelqejne shoqet ,..Nga te gjitha shoqet qe i ke, ti je me e bukura![]()
Jo , nuk heq dore nga byreku une.Hoqe dore nga byreku,...
Apo ska me spinaq,..![]()
Nëse ke mbaru hekurin,edhe ..Do bejm seks sonte gjithe naten![]()
Popo kqyr tash nxirrma per hunde loolNëse ke mbaru hekurin,edhe ..![]()
Shume bre je provokator i madhe hahahahhahahahahHoqe dore nga byreku,...
Apo ska me spinaq,..![]()
Pse kollaj me rrejt tiPopo kqyr tash nxirrma per hunde lool
Meqe paska kerkuar vetem kater un nuk prononcohem publlikisht per kete se me duket provokacia....kaq pak vetem quatro ?
Oj ti bre, a je me mu a me ArushenPse kollaj me rrejt ti
Mund ta zgjatesh me disa fjal me shumeMeqe paska kerkuar vetem kater un nuk prononcohem publlikisht per kete se me duket provokacia....kaq pak vetem quatro ?
Me PablitonOj ti bre, a je me mu a me Arushen![]()
A qe t’ja ke knaq shpirtin, kqyre tash kur ta qet at gif image tu qajt me lotMe Pabliton![]()
True, works,Shume bre je provokator i madhe hahahahhahahahah
Nime, 1 milion edhe Kimit me ja dhene flen me mu e lere gruesdo tjap 1 miljon pound![]()

Shtrihu ti, une te bej masazh e ti veq mendo qysh me fjetmos shko ne pune…kur nuk kupton dhe te pergjigjet “do punoj une dy punra per ty “![]()