Mos ma kujto ket shprehjen jepi jepi, se me kap zemrafol i lum se sqenka verdall jepi lool
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Mos ma kujto ket shprehjen jepi jepi, se me kap zemrafol i lum se sqenka verdall jepi lool
Pse nuk i fute nje pastrim,ishe qe ishe atyDola tash se shum ishte e piset![]()
jepi jepiMos ma kujto ket shprehjen jepi jepi, se me kap zemra![]()
Jo se kushton loolPse nuk i fute nje pastrim,ishe qe ishe aty![]()
nuk lodhet ky kshu ka theneLere te shkretin se bicepsi po i dhemb![]()
Pse ku pe din ti qe veq bicepsin e perdori uneLere te shkretin se bicepsi po i dhemb![]()
Te pash nga vrima e celsit.Pse ku pe din ti qe veq bicepsin e perdori une![]()
Shi shi @Stelar tani thojke e shkymi tv kur ishe dal ti, a kjo duke me shiqu per vrime te celsit, heren tjeter mos shiqo, trokit ta hapi derenTe pash nga vrima e celsit.![]()
Ska nevoj ta zmadhoj me lenteun spash gje i mbylla syt kurse lois madje kishte marr lente zmadhuese me vete![]()
E si ju flliqa kur ju jeni dy femra me @Stelar une i vetem dhe prap une i kam fajetPissss
Jo se ste shikoj vertet,se na flliqe.![]()
Ende s’ke pa ti me rreh tavolinen me to ose me trokit ne der sikur me kemb mi mshuSka nevoj ta zmadhoj me lente
E ka klarku marshalla large syri i keq.![]()
Jam ngopur skam ca shikoj meEnde s’ke pa ti me rreh tavolinen me to ose me trokit ne der sikur me kemb mi mshu![]()
mos i bej reklam se na shtive nepsinSka nevoj ta zmadhoj me lente
E ka klarku marshalla large syri i keq.![]()