Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Cili antarë ju pëlqen më shumë ?

Nese kundershton ne menyren e duhur, eshte ok.
Por disa vetem pse jane meshkuj provokojne ne ate menyre qe nje femre ti vije turp te ktheje pergjigje, ky veprim quhet cenim.
Ata qe perpiqen te intimidojne , jane vertet te shpifur! Kam kuptuar qe po tu ua kthesh mbrapsht ne te njeten menyre, terhiqen!

Unë e njoh por negativiteti kur të rrethon, të ndikon, e pastaj nuk më pëlqen vetja kur reagoj.
Te gjithe ne situata te ndryshme reagojme,e brenda ketyre reagimeve eshte normale te jene tere pigmentet emocional.
Keshtu qe rendesi ka kush dominon.
Pa pa shijen e gjithesecilit nga keto emocione,nga pozitive ne negative nuk shpetojme. :p

Te gjithe ne situata te ndryshme reagojme,e brenda ketyre reagimeve eshte normale te jene tere pigmentet emocional.
Keshtu qe rendesi ka kush dominon.
Pa pa shijen e gjithesecilit nga keto emocione,nga pozitive ne negative nuk shpetojme. :p
Jo! Unë nuk jam tip aq emocional sa dukem. Nuk reagoj në gjaknxehtësi, por kur mbushet kupa. Nuk reagoj për herën e parë të dytë, të tretë, por kur bëhet rrugë 😛

Ata qe perpiqen te intimidojne , jane vertet te shpifur! Kam kuptuar qe po tu ua kthesh mbrapsht ne te njeten menyre, terhiqen!
Veshtire nje femer e edukuar te bjere ne ate nivel, por qe disa njerez e meritojne ti kthehesh ne te njejten monedhe, sikur te kane bere te ndihesh.
Te perqafoj dhe uroj te jesh e ndjehesh mire🙏

dhe keto rruget virtuale sidomos jane krejt gropa. ahhahah
na lodhen. :p
Pikërisht!
Vjen robi për të lexuar diçka të bukur, për tu frymëzuar, e në vend të kësaj lexon sa poshtë mund të shkojë njeriu.

Ndaj edhe te konkursi letrar, nuk arrij të shkruaj. Atmosfera është mbytëse ``chairhide``

Pikërisht!
Vjen robi për të lexuar diçka të bukur, për tu frymëzuar, e në vend të kësaj lexon sa poshtë mund të shkojë njeriu.

Ndaj edhe te konkursi letrar, nuk arrij të shkruaj. Atmosfera është mbytëse ``chairhide``
Tani me pranvren,lulzimet e saj, koha e bukur na frymzon per mire.

Back