Antares
ƧɘɿɒɈnA
- Anëtar
- Apr 3, 2020
- Postime
- 56,203
- Pikët
- 113
Wtf mire ai por as ne te tjeret so sorryyRrelse ka ditëlindjen sot dhe akoma smë ka uruar, imagjino keni gojë dhe ankoheni për mua![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Wtf mire ai por as ne te tjeret so sorryyRrelse ka ditëlindjen sot dhe akoma smë ka uruar, imagjino keni gojë dhe ankoheni për mua![]()
Kur ti jep zoti te gjitha cfare ndodh?
Paske ndrru mendje, qenke kthyer prape?
Paske ndrru mendje, qenke kthyer prape?![]()
Mashkulli qe o mashkull, duhet te jete i palekundur. Po nejse, mir se t'vish!Sa per sot ndoshta
Neser iki prape...pastaj vij prape pas ca ditesh...kshu e ka ky mhbIk hajde, hajde ik
![]()
E qe te gjitha te zena jemi!!
kishte dallgë këto ditë. nuk ishte i qetë deti. kishte dhe stuhi. sa te duash , tundesh nga koha!Mashkulli qe o mashkull, duhet te jete i palekundur. Po nejse, mir se t'vish!![]()
ti ske dhënë përgjigje.Dhe pak afron vjeshta![]()
Esht normale, te gjith tundemi ndonjehere, e tille esht natyra njerezore.kishte dallgë këto ditë. nuk ishte i qetë deti. kishte dhe stuhi. sa te duash , tundesh nga koha!
Kush te pelqente ty Xhelo?Dhe pak afron vjeshta![]()
E qe te gjitha te zena jemi!!
Mendova se isha ke tema veshjesti ske dhënë përgjigje.
MissiKush te pelqente ty Xhelo?
....perveç meje![]()
Ëëë edhe miss shkalla kam qene iher e nje koheMissi![]()