• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Cili antarë ju pëlqen më shumë ?

L

Lucida Sidera

Guest
Meshkujt të përgjigjen për femrat, femrat për meshkujt. Mua më pëlqen Zana sepse nuk është hipokrite si disa femra që thonë shpirti zemra ose përqafojnë njëra-tjetrën në forum dhe i thonë fjalë të ëmbla. Nuk e kam parë ndonjëherë Zanën të bëhet hipokrite.

Meshkujt të përgjigjen për femrat, femrat për meshkujt. Mua më pëlqen Zana sepse nuk është hipokrite si disa femra që thonë shpirti zemra ose përqafojnë njëra-tjetrën në forum dhe i thonë fjalë të ëmbla. Nuk e kam parë ndonjëherë Zanën të bëhet hipokrite.
Me ke harru mua.🤨

Ptuuuuu, ptuuuuuu, e kisha vrare veten dhe nuk e kisha besuar, qe nuk me shkruan Badja mua :oops: :unsure: ç`me pane syte, ç`me pane. Me mire mos ta lexoja! ``fumato``

Zana lepin vetem meshkujt -qesh-

Back