@Juno pse qesh mor![]()
Je shumë naive. Ai tipi, bëhet shok me këdo që është "kapur" qoftë një herë me mua dhe rrelsen.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !@Juno pse qesh mor![]()
Ti je Yll tanku. Je i vecante si njeri.![]()
Je shumë naive. Ai tipi, bëhet shok me këdo që është "kapur" qoftë një herë me mua dhe rrelsen.![]()
Me verte?
Spara e ndjek ne fakt por sa here qe e shoh on duket sh djale i sjellshem.. ai madje ka shoqe dhe Zanen![]()
Po pra njecik e dyshimte me duketE ka si nuk e ka. Pse e ka shoqe thuaj? A mbahet Zana shoqe?![]()
Po dhe ti asnje nuk pelqen![]()
Shiko shiko Sander Mafishja!Anemonja me mistrecen më pëlqejnë të dyja bashkë edhe veç e veç.
filluan aforizmat filozofik kendej paripelqej te gjithe qe i pelqej![]()
MiremengjesiSe di as une pse tkam vu 1
Se sipas alfabetit je fund![]()
U pariMiremengjesi
I fundit i pri
Mone,sado qe i bllokojmë ca njerëz prape su rrinë, pa na cek.njerez te çuditshëm.Me verte?
Spara e ndjek ne fakt por sa here qe e shoh on duket sh djale i sjellshem.. ai madje ka shoqe dhe Zanen![]()
edhe ti paske te tilla gjojna ?Mone,sado qe i bllokojmë ca njerëz prape su rrinë, pa na cek.njerez te çuditshëm.
Sna plasi trapi per ato lloj soj njerëzish thuaj,as i kemi ne referencë![]()
Na ke ven ne mendime tani te cila list do jemKam disa qe i lexoj me kenaqesi per infot batutat vibe pozitiv qe me percjellin
Por kam e disa qe me japin neveri kur ju shoh nickname jo se i lexoj ca shkrujn dmth
Ti je ke zona neutrale mbi pranueshemNa ke ven ne mendime tani te cila list do jem![]()