Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Dmth me pelqeke muaAnëtarë qe nuk merren me punët e te tjerëve, me pëlqejnë.
Opps, më vjen keq për ty tip i "zgjuar", por për fat të keq je gabim. Herës tjetër kur të korrigjosh dikë, sigurohu që ti ke të drejtë dhe jo të jesh në të njëjtën linjë gabimi si tjetri. Nuk është as antarë, por dhe as antar, por është anëtar.@Lucida Sidera
Cili antar jo cili antarë,
Ose Cilet antarë.
Nejse,
Ty jo i here, nuk ben pjese te te preferuarit e mi, perkundrazi, me ka ndodhur qe kur lexoj temat qe hap ose komentet e tua me behet te dal direkt nga forumi.
Sic me ndodh edhe te jem dakord me ty si sot psh te tema e profesionit, por kjo nuk eshte rregulli, eshte perjashtimi![]()

E pranojOpps, më vjen keq për ty tip i "zgjuar", por për fat të keq je gabim. Herës tjetër kur të korrigjosh dikë, sigurohu që ti ke të drejtë dhe jo të jesh në të njëjtën linjë gabimi si tjetri. Nuk është as antarë, por dhe as antar, por është anëtar.
View attachment 338133
Po prap gabim e ke shkrujtOpps, më vjen keq për ty tip i "zgjuar", por për fat të keq je gabim. Herës tjetër kur të korrigjosh dikë, sigurohu që ti ke të drejtë dhe jo të jesh në të njëjtën linjë gabimi si tjetri. Nuk është as antarë, por dhe as antar, por është anëtar.
View attachment 338133
Nuk shikoj shume sinqeritet ne kete qe theMua s'me pelqen vetja, do me pelqeni juve...
Mua s'me pelqen vetja, do me pelqeni juve...
E paske veshtrimin te turbullt.Nuk shikoj shume sinqeritet ne kete qe the![]()
Fol per veten e juve ti se neve na pelqeni juve![]()
Mund te pelqesh edhe me shume se nje, tema nuk thote vetem njeEsht ai momenti kur sdi cilen t pelqesh me para