• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Cili antarë ju pëlqen më shumë ?

Meshkujt të përgjigjen për femrat, femrat për meshkujt. Mua më pëlqen Zana sepse nuk është hipokrite si disa femra që thonë shpirti zemra ose përqafojnë njëra-tjetrën në forum dhe i thonë fjalë të ëmbla. Nuk e kam parë ndonjëherë Zanën të bëhet hipokrite.
Nuk do te thote hipokrizi ne se ke krijuar afrimitet me disa shpirtra te bukur e plot miresi ketu.
I lexon dhe gjen veten.
Hipokrizi eshte kur i lajkatos apo u thua bravo ne gjera te pahijshme qe shkruajne,apo komentojne.
Eshte bukur qe te japim vleresim,dhembsuri,pse jo dhe dashuri njerezore ne emocione qe na bejne te ndjejme🙏

Nuk me pelqen askush....
Urrej shume @drague , @SystemA , @Pax-Deorum dhe @Petrit Kola 😜 ❤️
Biles z'du me i pa as surratin pra...
- ilaqim per at' Zot qi osht nji ene s'bohet kurr dysh - emnin ene llagapin mos ja nigjoj.... 😝
(i bij gjate e gjate anej kah Kina mceftas ke baba, - se masnej thone qe je pederast sepse t'pelqejne vetem antare meshkuj....😜-qesh-)

Popull qafir mer jahu..... 🤭😝-qesh--gezuar-``sak``

Nuk me pelqen askush....
Urrej shume @drague , @SystemA , @Pax-Deorum dhe @Petrit Kola 😜 ❤️
Biles z'du me i pa as surratin pra...
- ilaqim per at' Zot qi osht nji ene s'bohet kurr dysh - emnin ene llagapin mos ja nigjoj.... 😝
(i bij gjate e gjate anej kah Kina mceftas ke baba, - se masnej thone qe je pederast sepse t'pelqejne vetem antare meshkuj....😜-qesh-)

Popull qafir mer jahu..... 🤭😝-qesh--gezuar-``sak``

🤗

Avash mos u emociono, a tkeqen😁

Ik tashi mos mdil ma para😌

Back