Ti kpus gjishtatJo jo,pse me u zan…![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ti kpus gjishtatJo jo,pse me u zan…![]()
Mos lexoni m, le tlexoje vec ai qe po replikojO maj goat…..
Po terrorizoj syte duke lexojtur kete cupen siper!
hemmmmmmmmmmmmm !Mos lexoni m, le tlexoje vec ai qe po replikoj
Mos terrorizoni syt kot
Ti po ti..Ti kpus gjishtat
MireTi po ti..
ele une .Kam shume anetare qe i pelqej per temat qe hapin, fuqine argumentuese, pozitivitetin, humorin qe percjellin etj etj ndaj smund te bej dallime!
Duhet te jene me pak, andaj. Nuk lodhesh.E kam me te lehte te them ata/-ato qe s’pelqej ne fakt. Pse keshtu une?!
Eshte shtuar ca lista kohet e fundit por mendoj se eshte me e shkurter se lista qe pelqej.Duhet te jene me pak, andaj. Nuk lodhesh.
Megjithate, nje gje me gezon, une jam ne listen tende te atyre qe i pelqen.Eshte shtuar ca lista kohet e fundit por mendoj se eshte me e shkurter se lista qe pelqej.![]()