Vanitas
V.I.P
- Anëtar
- Sep 17, 2021
- Postime
- 14,604
- Pikët
- 113
- Vendndodhja
- Proletarë të të gjitha vendeve, bashkohuni!
Shoket @Xha Tani e @Pjer Thomas
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po po se po te beso njeriAsnji
Nuk thu shyqyrPo po se po te beso njeri
Wow, çfarë deklaracioni ~ Habitës e Mahnitës@Hello Kitty
Ishalla nuk vdes pa ja puth ato buzët e bukra
Çfarë ka barku qit bardhaku thotë populli im pellazg
Why?! Any ethical reason?Kisha ndermend te pija sonte por sapo lexova kete me lart u stepa, me iku deshira te pi
Jo se kam frike ti them emrin jooooo, por kam frike se behem aq tape sa gaboj emrin e na merr lumi pastaj.
E vendosa-
Nuk do pi sonte!
Gjyshja ime thonte..Why?! Any ethical reason?![]()
Yeah, e vërtetë nuk di kë të zgjedhësh më parë, por nuk ikën ti pa marrë asnjë … kshu që zgjohu dhe na thuaj kë zgjodheKjo qënka si ajo ndjesia, kur je para frigoriferit plotë me akullore dhe s'di të je zgjedhësh lol. kështu dhe këtu. Secili ka shijen e saj/tijë.
Më le pa fjalë ..!Gjyshja ime thonte..
Një korçare edhe kur vdes vdes e bukur
As @Juno ?!![]()
Jo kjo eshte si kjo ndjesia, ke frigoriferin plot birra e nuk duhet ti prekesh se te ka shku barku si 9 muajshe 7zaneKjo qënka si ajo ndjesia, kur je para frigoriferit plotë me akullore dhe s'di të je zgjedhësh lol. kështu dhe këtu. Secili ka shijen e saj/tijë.
Ca i ke bere vajzes ti edepsezÇe do atë kopuk!
Kur do vish në BerlinMë le pa fjalë ..!![]()