• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Cilin/ën takove sot?

DUA

V.I.P
Anëtar
Apr 6, 2020
Postime
13,679
Pikët
133
Vendndodhja
Pranë engjujve
Ndodh që ne mengjes takohesh me Mjerimin, duke ecur më poshtë sheh Dëshpërimin, jo që nuk e takon edhe Shpresën por ajo eshte ende e vogel dhe pak impakt ka në shoqeri. Duke vazhduar cepeve tek tuk te shikon edhe Përparimi. Por nje gjë ka, Jeta i njeh te gjithë dhe i Driton me plotë Dritë..........

Cilën/cilin takove sot?

Unë takova Dashurinë që kishtë në krah Andrrimin, rrugës për t’u takuar me Fitoren.

E përpunuar

Ndodh që ne mengjes takohesh me Mjerimin, duke ecur më poshtë sheh Dëshpërimin, jo që nuk e takon edhe Shpresën por ajo eshte ende e vogel dhe pak impakt ka në shoqeri. Duke vazhduar cepeve tek tuk te shikon edhe Përparimi. Por nje gjë ka, Jeta i njeh te gjithë dhe i Driton me plotë Dritë..........

Cilën/cilin takove sot?

Unë takova Dashurinë që kishtë në krah Andrrimin, rrugës për t’u takuar me Fitoren.

E përpunuar
Ca thone eshte e shkruar , ca thone eshte me fat , ca nuk e shohin Driten rrezatuese te Jetes. 😉 Mjafton te ecesh ne udhen tende, pa I hyr ne hak askujt. ☘️☘️☘️

Une sot qe ne mengjes takova shpresen ...sepse drejt saj po shkoj .... puna ime humanitare eshte ... keshtu po udhetojme drejt tragjedise qe ndodhi ....te sjellim ne athine rrefugjatet

Takova KUJTESËN dhe BEFASINË për tjetrin
m'u kujtua një miku im ( dhe bashkëpunëtor ), Luigj Shkodrani.
10 vite më parë kisha bërë një postim për të.

Me thuaj qe takove ndonje pedagog te bankat e klasave te universitetit 😍
Ajo me ngel merak qe se bera asnjehere 😂
Une syt sdu me ua pa😛

Une vec njërin nga gjinia mashkullore takoj😛

Back