Jam e sigurtë se disa i ke pranë dhe do të shoqërojnë rrugës për te tjerat që nuk i ke me qefAsnje per momentin,po edhe ato qe do takoj me vone,nuk eshte se e kam me qef..
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Jam e sigurtë se disa i ke pranë dhe do të shoqërojnë rrugës për te tjerat që nuk i ke me qefAsnje per momentin,po edhe ato qe do takoj me vone,nuk eshte se e kam me qef..
Sa nga ato nuk te pyetenFisin, na u be koka dhall![]()
Amon pyetja shekullit kjoSa nga ato nuk te pyeten
"He kur do e hajm noj dasem"![]()
Te vdes per ty Bukra ime ec te kafshoj icik
te vdekte bukra per ty lolTe vdes per ty Bukra ime ec te kafshoj icik![]()
C'far pune ben ti shoqja e Shpreses?Une sot qe ne mengjes takova shpresen ...sepse drejt saj po shkoj .... puna ime humanitare eshte ... keshtu po udhetojme drejt tragjedise qe ndodhi ....te sjellim ne athine rrefugjatet
po lëre mor burrë ... do ta sjell një video të tij ... i humbur fare!Takova Pjeron ne plazh ne Durres.
Ne fillim nuk e njoha se ishte futur midis peshkatareve, por me pas e njoha![]()
*** për të takuar FRESKINË!Duhet lexuar tema që t'i përgjigjesh saktë pyetjes.
Sot takova Qetësinë, isha shumë i qetë dhe i ngeshëm.
Nesër mendoj të takoj Diellin, nëse bën kohë e mirë. Them të iki në plazh. ***
Jo, nuk do të shkoja për freski.*** për të takuar FRESKINË!