• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Cristiano Ronaldo obrigado

ƧɘɿɒɈnA

ƧɘɿɒɈnA
Anëtar
Apr 3, 2020
Postime
55,518
Pikët
113
Ndeshja kundër Spanjës ishte e fundit për Cristiano Ronaldon në Kupën e Botës. 41-vjeçari, që ka luajtur në 6 kompeticione të tilla, pranoi fundin e rrugëtimit në Botëror, por shtoi se për pjesën tjetër, atë që ka të bëjë me pjesëmarrjen në Kombëtare, ka kohë të mendohet.

“Jam i trishtuar, është normale kur eliminohesh në këtë mënyrë nga Kupa e Botës. Por, siç thashë edhe më parë në konferencën për shtyp, dhashë gjithçka nga vetja, bëra më të mirën dhe po largohem me ndërgjegje të pastër. Ky është futbolli, kjo është jeta e një futbollisti. Ndonjëherë fiton, ndonjëherë humbet dhe duhet të vazhdosh përpara. Për të qenë i sinqertë, po, ky ishte Botërori i fundit për mua, por për pjesën tjetër do të kem kohë të mendohem më vonë.”

Cristiano Ronaldo me përfaqësuesen portugeze numëron 233 ndeshje ku ka shënuar 133 gola, duke vendosur një rekord absolut. CR7 ka fituar me Portugalinë Europianin në vitin 2016 dhe dy herë Ligën e Kombeve. Ronaldo ka edhe 1 vit kontratë me Al Nassr, ndërsa synon të arrijë 1000 golat në karrierë. Ai është në kuotën 976, vetëm 24 gola larg këtij objektivi.
Tv Klan

Kemi bere qejf me keta idhujt e futboll-it.
Llum komplet, ne te gjitha aspektet.

Vetëm për këta kam qarë. Kur i varin topet.

Keto krahasimet me Messin gjasme per ta ulur jane budallallik.
Ronaldo ne gjithe keto vite ka qene shembulli perfekt se si duhet te jete nje atlet. Talent, perkushtim, ego per te qene gjithmone me i miri dhe shume pune.
Pa dyshim nje nga me te miret e historise se futbollit.

Last edited:
Vetëm për këta kam qarë. Kur i varin topet.
Mos u merzit se jeta vazhdon.
AproPO...Sezoni NUK ka mbaruar akoma(boterori me i llaf)EDHE....

images.jpg

SULMUESI ka PALLAKUQUR ne...
63 ndeshje=76 GOLA.
Pasimet NUK quhen.

Kristina lojtar i MADH,por ishte koha per ne PENSION.

Keto krahasimet me Messin gjasme per ta ulur jane budallallik.
Ronaldo ne gjithe keto vite ka qene shembulli perfekt se si duhet te jete nje atlet. Talent, perkushtim, ego per te qene gjithmone me i miri dhe shume pune.
Pa dyshim nje nga me te miret e historisense futbollit.
Lojtar SHUME i MIRE,ndersa MESIA NUK=ARRIHET.

Mund t them qe ky esht lojtar fenomenal per nga menyra se si ka trajnu veten ne cdo aspekt futbollistik

Ka pasur dhe thashetheme qe...perdhunonte femra.
NATYRISHT...NUK i besoj femarucet=PARAZITE.
Mund te jet e pranushme qe ka organizu feste me femra dhe ndonjera per ti mar lek mund t ket shpif ndaj tij , por qe Cr7 besoj qe ka dit ca me zgjedh per tmos hedh syt ktu aty 😊

Mund te jet e pranushme qe ka organizu feste me femra dhe ndonjera per ti mar lek mund t ket shpif ndaj tij , por qe Cr7 besoj qe ka dit ca me zgjedh per tmos hedh syt ktu aty 😊
EBEN.

Cari i Rusise...ka shume dashnore.

Se filloi neshja.

Njeri nder futbollistet me te mire te te gjitha kohërave,po ta benim nje liste,me siguri nje nder pese me te miret.

Futbollist me vullnet te hekurt,...

Ka pasur dhe thashetheme qe...perdhunonte femra.
NATYRISHT...NUK i besoj femarucet=PARAZITE.
Kam pas nji kamariere portugeze që sillte kafen
Ishte bishë. E falenderoja portugalisht
Pse thoja me vete :gjërat e bukra ndodhin kur je i martum. Obrigado😂

Back