edlin
V.N.P
- Anëtar
- Apr 22, 2010
- Postime
- 34,521
- Pikët
- 113
Unë them t'a shpallim kulak dhe t'a dërgojmë për interrnim në Çermë të LushnjesPse-në e dini vetë!
Që të shpëtojë Shqipëria pra!
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Unë them t'a shpallim kulak dhe t'a dërgojmë për interrnim në Çermë të LushnjesPse-në e dini vetë!
Që të shpëtojë Shqipëria pra!
Nuk është ide e keqe....shpallja kulak nënkupton konfiskim pasurieUnë them t'a shpallim kulak dhe t'a dërgojmë për interrnim në Çermë të Lushnjes
Ja kan hequr vërtet. Amerikanet nuk ja falin Ramës si bëri pis familjen tramp.Po luajn cdo lloje karte, sot na qenka hequr non grata e keti mortjes. Por asnje media amerikane nuk e fakton nje gje te till.
Edhe sikur te jete lajm i vertet, keti pleres nuk ja heq non graten populli vete.
Ja kan hequr vërtet. Amerikanet nuk ja falin Ramës si bëri pis familjen tramp.
Është mesazh për Ramën. Rama ka marrë fund.
Nuk do të thotë se pushtetin e merr Berisha. Pushtetin do e prodhojë protesta.
It's not a lie. I është hequr nongrata. Ky është fakt.Si Abra Kadabra dhe llampa e Aladinit je bere edhe ti … with spreading some bullshit lies . lol
It's not a lie. I është hequr nongrata. Ky është fakt .
Pse te duket rastësi që ju hoq nongrata në kulmin e protestës !Dhe c’fare lidhjeje ka Rama me k’te ? Se jeni bere kaps pas Rames .
Pse te duket rastësi që ju hoq nongrata në kulmin e protestës !![]()
Tani... ja kanë heq apo ja kanë vënë , se nuk merret vesh kjo punë ...Ja kan hequr vërtet. Amerikanet nuk ja falin Ramës si bëri pis familjen tramp.
Është mesazh për Ramën. Rama ka marrë fund.
Nuk do të thotë se pushtetin e merr Berisha. Pushtetin do e prodhojë protesta.
Je gabim, se nuk jam me SalushinNuk me duket rastesi jo … perderisa edhe ate kerkoni dhe protestoni edhe per te
Por Edi nuk ka lidhje ne k’te mes … dhe ta gezoni Salush gomarin se edhe e meritoni . lol
Je gabim, se nuk jam me Salushin
Të jesh kundër bq të surrelit nuk do të thotë se je me salushin![]()
Jam 9200 km larg Tiranës lol.Ju te tere e dinit qe kjo proteste u vu ne levizje nga greku dhe serbi … dhe prape se prape dolet ne rruge dhe e mbeshtetet. lol
Ja tani ju erdhi edhe supriza vete Sali protopapa.. Dhe as mos e ndaloni protesten …gjer kur te ngjitet edhe ne fron se vetem ne ignore e keni vendin pastaj .![]()
Jam 9200 km larg Tiranës lol.Nuk jam në protestë.
Po ti Zanë , do vesh në antimitingun e Edit ?Ke protestuar K’tu .. sa te jane trashur edhe gishtat dhe te degjoi edhe Amerika : p
Te thashe edhe dje qe une ngrihem ne proteste vetem pas Skenderbeut ..Po ti Zanë , do vesh në antimitingun e Edit ?
Për shkak të këtij politikani të suksesshëm , është derdhur mllefi popullor rrugëve ... reflekto Zanë , reflektoTe thashe edhe dje qe une ngrihem ne proteste vetem pas Skenderbeut ..
Edin e mbeshtes per suksesin dhe politiken e tij ndaj atij vendi… edhe pse ai popull nuk e meriton kte fantastic leader .
Ndersa ju vazhdoni akoma pas shpelles se zeze … a thua se do ta kontrolloni vertete ju ate vend dhe toke … jeni shperlare nga truri komplet fale ekranit .
Pse c’fare ju beri kshu ? Qe na u ngritet gjoja per flamingot … shpende qe as nuk I keni pare ndonjehere me sy ne jeten tuaj … dhe nuk late as pate , zogj , derr , lepur dhe peshk pa nxorrur fare .Për shkak të këtij politikani të suksesshëm , është derdhur mllefi popullor rrugëve ... reflekto Zanë , reflekto
Ti dhe nuk di gje dhe te jep mend...Te thashe edhe dje qe une ngrihem ne proteste vetem pas Skenderbeut ..
Edin e mbeshtes per suksesin dhe politiken e tij ndaj atij vendi… edhe pse ai popull nuk e meriton kte fantastic leader .
Ndersa ju vazhdoni akoma pas shpelles se zeze … a thua se do ta kontrolloni vertete ju ate vend dhe toke … jeni shperlare nga truri komplet fale ekranit .
Ti dhe nuk di gje dhe te jep mend...
Ti nuk e di si funksionon shteti, deliron absurditete.
Ed Rama eshte me gomari kryeminister qe mund te vihet. Nuk ia ka iden fare asaj pune.
Ai duhet te mbushi buxhetin me para. Kete detyre ka, ai me gjithe qeverin.
Ka nje industri te tere qe quhet bujqesi qe mund ti fuse Shqiperis 100 miliard te ardhura nese kujdest per te dhe per tregtimin e prodhimit kombetar dhe ai flet gjera per cart me turizma qe i sjellin shqiperise 5-6 miliard evro ne vit.
E kupton ti sa dem i bene ekonomise kombetare ai individ vetem per te mbajtur me leke ata 5 oligarke qe ka verdall qe ata tia kthejne favorin ne zgjedhje... Le te vdesi ekonomine e brendeshme qe ata 5 oligark qe ka te merren me eksporte dhe te pasorohen, pavarsisht se vdes ekonomia e brendeshme.
Une mund te mundohem ta shpjegoj gjitheshka, por ti nuk ke kapacitetin ta kuptosh.