• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

DASH shpall "Non Grata" Sali Berishen

Ti dhe nuk di gje dhe te jep mend...
Ti nuk e di si funksionon shteti, deliron absurditete.

Ed Rama eshte me gomari kryeminister qe mund te vihet. Nuk ia ka iden fare asaj pune.
Ai duhet te mbushi buxhetin me para. Kete detyre ka, ai me gjithe qeverin.
Ka nje industri te tere qe quhet bujqesi qe mund ti fuse Shqiperis 100 miliard te ardhura nese kujdest per te dhe per tregtimin e prodhimit kombetar dhe ai flet gjera per cart me turizma qe i sjellin shqiperise 5-6 miliard evro ne vit.

E kupton ti sa dem i bene ekonomise kombetare ai individ vetem per te mbajtur me leke ata 5 oligarke qe ka verdall qe ata tia kthejne favorin ne zgjedhje... Le te vdesi ekonomine e brendeshme qe ata 5 oligark qe ka te merren me eksporte dhe te pasorohen, pavarsisht se vdes ekonomia e brendeshme.

Une mund te mundohem ta shpjegoj gjitheshka, por ti nuk ke kapacitetin ta kuptosh.
Me kë po flet o xhan?

Pse c’fare ju beri kshu ? Qe na u ngritet gjoja per flamingot … shpende qe as nuk I keni pare ndonjehere me sy ne jeten tuaj … dhe nuk late as pate , zogj , derr , lepur dhe peshk pa nxorrur fare .
Akoma me flamingot ti ...
Kush po pyet për flamingo... ata po na hanë me gjithë lecka ... flamingo thua ti ..

Se po i prishim festën salës
Si thua ti .. i takon të festojë ?
Megjithëse unë mbaj mënd se mon gradën ai e quante gënjeshtër

Akoma me flamingot ti ...
Kush po pyet për flamingo... ata po na hanë me gjithë lecka ... flamingo thua ti ..

Se po i prishim festën salës
Si thua ti .. i takon të festojë ?
Megjithëse unë mbaj mënd se mon gradën ai e quante gënjeshtër

Jo Jo Une e kam ditur qe ne fillim qe nuk kishte lidhje me flamingot qekur na informoi @3d1 qe greku po bente edhe namin ne lidhje me k’te investim dhe po i iknit edhe tokat … flamingot i nxorret ju gjoja .

Festoni bashke me Salen… se perderisa populli e kerkon edhe I takon . lol

Jo Jo Une e kam ditur qe ne fillim qe nuk kishte lidhje me flamingot qekur na informoi @3d1 qe greku po bente edhe namin ne lidhje me k’te investim dhe po i iknit edhe tokat … flamingot i nxorret ju gjoja .

Festoni bashke me Salen… se perderisa populli e kerkon edhe I takon . lol
Tani kush gënjen, ti që thua greku apo kryeministri që thotë Irani?

Po Tani a duhet me ti lidhur une dhe Edi gjerat ty ? lol

Rusi , Irani , Greku dhe serbi bythe me bythe Jane … Nese nuk e din akoma .

Tani bjeri llogarise kush vend ne ate rajon eshte ne rrezik dhe rrezikon edhe destabilizim politik si puna e Ukraines ?

Shqiperi - Kosove dhe k’te ka vite qe e themi .

Po Tani a duhet me ti lidhur une dhe Edi gjerat ty ? lol

Rusi , Irani , Greku dhe serbi bythe me bythe Jane … Nese nuk e din akoma .

Tani bjeri llogarise kush vend ne ate rajon eshte ne rrezik dhe rrezikon edhe destabilizim politik si puna e Ukraines ?

Shqiperi - Kosove dhe k’te ka vite qe e themi .
Mos u kap si Edi mbas fijes së kashtës... për këtë situatë fajtor është Edi dhe qeverisja e keqe

Mos u kap si Edi mbas fijes së kashtës... për këtë situatë fajtor është Edi dhe qeverisja e keqe

Te pyeta c’fare ju beri … qe fluturuat me presh ne b… per flamingot dhe grekun ? lol

Te pyeta c’fare ju beri … qe fluturuat me presh ne b… per flamingot dhe grekun ? lol
Ja t'a them unë ...
Arroganca dhe hipokrizia e bandës së rilindjes.. telat me gjemba deri brenda në det ... nuk mbarojnë bëmat e tyre ... jemi me vonesë , kishte kohë që e kish mbushur kupën...

Shif ça bëhet në bulevard , nuk ka grekë rusë serbm që të nxjerrë në shesh gjithë atë.popull , vetëm Edi ja doli

Qe te jesh ne rregull mos thuaj gjysem gjerat qe ke degjuar.
K/ministri tha vende armike e permendi Iranin dhe vende mike per arsye te tjera pra greku per konkurence.
Nuk do shume inteligjence per ta kuptuar...po qe se do te kuptosh sigurisht. :p

Ja t'a them unë ...
Arroganca dhe hipokrizia e bandës së rilindjes.. telat me gjemba deri brenda në det ... nuk mbarojnë bëmat e tyre ... jemi me vonesë , kishte kohë që e kish mbushur kupën...

Shif ça bëhet në bulevard , nuk ka grekë rusë serbm që të nxjerrë në shesh gjithë atë.popull , vetëm Edi ja doli

Nuk I shikoj fare se jemi lodhur me ato funderrina qe shkojne nga te ju hudhin nje bark buke .

Sa per ishullin ate 50 vjet e mbajti peng Dulla , 30 e kusur ka qe ngelur ne meshire te fatit … dikush duhet qe te ve dore ne te para se ta marri greku dhe rusi .

Qe te jesh ne rregull mos thuaj gjysem gjerat qe ke degjuar.
K/ministri tha vende armike e permendi Iranin dhe vende mike per arsye te tjera pra greku per konkurence.
Nuk do shume inteligjence per ta kuptuar...po qe se do te kuptosh sigurisht. :p
Pse ja heq meritat Edit
Njerzit kanë dalë vetëm për Edin dhe shpurën e tijë ...
Edi e di .. vetëm ti se ke marrë vesh

Pse ja heq meritat Edit
Njerzit kanë dalë vetëm për Edin dhe shpurën e tijë ...
Edi e di .. vetëm ti se ke marrë vesh
O edlin mos me bej naivin mua.
Natyrisht qe kane dale kunder Edit...e pastaj ca po rrekesh te thuash, nuk kane votuar 100% e shqiptareve Ramen

O edlin mos me bej naivin mua.
Natyrisht qe kane dale kunder Edit...e pastaj ca po rrekesh te thuash, nuk kane votuar 100% e shqiptareve Ramen
Po tani dhe ti...
Do te thuash qe ata qe e kane votuar, e kane vutuar se e duan?!
Ta them une qe 50% e kane votuar nga frika e daljes nga puna.

Dhe shumica e popullsise nuk eshte ne Shqiperi, se po te ishte do kishte ngrene njeriu njerin me kete menaxhim qe i bene vendit ky.

Po tani dhe ti...
Do te thuash qe ata qe e kane votuar, e kane vutuar se e duan?!
Ta them une qe 50% e kane votuar nga frika e daljes nga puna.

Dhe shumica e popullsise nuk eshte ne Shqiperi, se po te ishte do kishte ngrene njeriu njerin me kete menaxhim qe i bene vendit ky.
Ca lidhje ka kjo me ate qe i thash une edlinit?

Back